Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

1. csakra gyertya - Gyökércsakra

Ár:
750 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Szín: Élnénk piros

Méretek: 7,5x3,5

Nagyjából 8óra égési idő

Szállítási idő: 2-5 munkanap

Gyártó: Ezo-verzon Kft.
Elérhetőség: Előrendelhető
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A gyökér-csakra köt össze mindet az anyagi világgal. A kozmikus energiákat átveszi a testi-földi síkra, mialatt a föld energiája ezen a csakrán át áramlik a "finomfizikai" energiarendszerünkbe.

Így kerülünk kapcsolatba "az anyaföld szellemével", megismerjük elemi erejét, szeretetét és türelmét. Az élet és a túlélés alapvető szükségletei mind egyéni, mind globális szinten az első csakra hatásterű, létébe tartoznak. Az első csakra nyitottságának köszönhető a földi élet, és a fizikai lét igenlése, valamint az a képességünk, hogy harmóniában tudunk élni a föld erejével, sőt tanulunk tőle. Ezért a gyökér-csakra a föld elemeihez van hozzárendelve, színe a tűzpiros, az energia és az aktivitás, bolygónk legbelső magjának a színe.

Ez a csakra szilárd talajt ad a lábunk alá, amelyre felépíthetjük életünket, ugyanakkor gondoskodik az alkotói tevékenységünkhöz szükséges energiáról. Terveink végrehajtásához erőt, állhatatosságot kölcsönöz. Az egzisztenica felépítése, az anyagi biztonság megteremtése, a családalapítás mind-mind az első csakra hatáskörébe tartozik, ugyanúgy, mint a szexualitás, amely a testiséget és gyermeknemzést is jelenti egyben. A gyökér-csakra az életerő forrása, az élethez szükséges alapot képezi a magasabb rendű csakrák számára. Általa állunk kapcsolatban a Kundalini-energia kimeríthetetlen erőtartalékaival.

Az első csakrából ered a három főcsatorna: a szushumná, az ida és a pingala. Ahogy fizikai testünk középpontja a szív, úgy energiarendszerünk irányítója a gyökér-csakra, a kollektív tudatalatti székhelye, melynek elraktározott ismeretei megnyílnak előttünk. Ha az első csakra egyensúlyban van a hetedik csakrával, így az ember belső egyensúlya is megmarad.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő