Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

3. csakra gyertya - Napfonatcsakra

Ár:
750 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Szín: Citromsárga

Méretek: 7,5x3,5

Nagyjából 8óra égési idő

Szállítási idő: 2-5 munkanap

Gyártó: Ezo-verzon Kft.
Elérhetőség: 2 db raktáron

Leírás és Paraméterek

A szakirodalomban a harmadik csakra többféle elnevezés alatt szerepel. Különböző felfogások léteznek arra vonatkozólag is, hogy hol található. Valójában egy fő- és több mellékcsakráról van szó, amelyek működései azonban annyira fedik egymást, hogy nyugodtan beszélhetünk egy főcsakráról. Ez a magyarázata annak, hogy a harmadik csakra összetettebb feladatot lát el. Természeti elemként a tűz van hozzárendelve, amely fényt, energiát és aktivitást jelent, szellemi síkon pedig megvilágosodást. A solar-plexus számunkra a Nap, az erőközpont.

Rajta keresztül jut el hozzánk a Napból áradó energia, amely többek között táplálja éteri testünket, s ezáltal fizikai testünknek is életerőt kölcsönöz. Harmadik csakránkon át aktív kapcsolatba kerülünk a világ dolgaival és embertársainkkal, és érzelmi energiákat sugárzunk ki a külvilág felé. Ez az energiaközpont befolyásolja az emberi kapcsolatainkat, a mások iránt érzett szimpátiánkat vagy ellenszenvünket, s azt a képességünket, hogy tartós érzelmi viszonyba kerüljünk velük. Az átlagemberek esetében a harmadik csakra az egyéniség központja is, az a hely, ahol a társadalmi öntudat található, amely azért felelős, hogy mindenáron meg akarunk felelni a társadalmi elvárásoknak, aminek oka gyakran a hatalomvágyban keresendő. 

A harmadik csakra egyik fontos feladata abban áll, hogy az alsóbb csakrák vágyait, törekvéseit kifejezésre juttassa, ezek kreatív energiáit tudatosan irányítsa, illetve felhasználja, valamint a magasabb csakrák szellemi gazdagságát eljuttassa az anyagi világba, a célból, hogy az élet minden síkján a legtökéletesebb legyen a beteljesülés. A harmadik csakra közvetlen kapcsolatban áll az asztráltesttel, amelyet a vágyak és a kívánságok testének is neveznek, s amely érzelmeink hordozója. Az alsó csakrák életösztönei, vágyai, érzései itt kelnek osztályozásra, itt dolgozzuk fel őket. Ekkor átalakulnak magasabb energiákká, mielőtt a felsőbb csakrák energiáival együtt életünk tudatos alakításában vennének részt. A testünk szintjén ezt a feladatot a máj végzi el. Az emésztőrendszerrel együttműködve mintegy elemzi a felvett táplálékot, elválasztja az emészthető anyagokat az emészthetetlentől, az utóbbiakat beépíti a szervezetbe, megfelelően átalakítva ezeket.

Ha az érzéseinket, a vágyainkat és az élettapasztalatainkat helyesen dolgozzuk fel, a harmadik csakra ellazul és megnyílik. Egyre több fény áramlik belénk, életünk és világunk egyre világosabbá válik. Hangulatunk általában nagymértékben függ attól, hogy mennyi fényt engedünk magunkba áramolni. Ha a harmadik csakránk nyitott, boldognak, feltöltődöttnek érezzük magunkat. Ellenkező esetben, ha a harmadik csakra működésében zavar vagy zárlat van, kedvetlenek, kiegyensúlyozatlanok vagyunk. Ezeket az érzéseket kivetítjük a külvilág felé, s ezáltal egész életünk fényben, illetve sötétségben zajlik. A fény mennyisége határozza meg tisztánlátásunk fokát és minőségét is. A szellemi megértés sárga színe az érzelmek egyre tökéletesebb beépülése során a tökéletesség és a tudás arany fényévé alakul át.

A solar-plexuson keresztül közvetlenül fogjuk fel embertársaink rezgéshullámait és ezen hullámok minőségéhez igazodva válaszolunk rájuk. Ha negatív hullámokkal találjuk magunkat szemben, gyakran fenyegető veszélyt érzünk. Ezt arról ismerhetjük fel, hogy a harmadik csakránk önkéntelenül ösztönösen összehúzódik. Átmenetileg védekező mechanizmus alakul ki bennünk, amelyre nem lesz többé szükségünk akkor, amikor a fény már oly erőssé válik bennünk, hogy kisugárzása védőburokként veszi körbe testünket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő