Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

5. csakra gyertya - Torok csakra

Hszien Kft.
590 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Szín: kék

Mérete: 2 x 18 cm

Égési ideje: kb. 6-7 óra

Az ár 1 db gyertyára vonatkozik

Elérhetőség: 23 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
590 Ft

Leírás és Paraméterek

A csakra gyertya egy különleges, energetikailag megtisztított és a csakra színéhez, energiáihoz, rezgéséhez hangolt mágikus eszköz. Alkalmazható a csakra harmóniába hozásához, szertartások, gyakorlatok, meditációk, gyógyítások, gyertyamágiák alkalmával. Az egyszerű égetése is képes felszabadítani azokat az energiákat, melyek az adott csakrához tartoznak, így meggyújtása előtt érdemes megfontolni, hogy valóban szükségesek e az adott gyertya minőségei. A gyertya égetésével járó erőt nagymértékben növeli, ha szent sóba helyezve alkalmazzuk.

A gyertya anyaga parafin, mely alkalmassá teszi viaszöntési gyakorlatokhoz is.

A belső része színtelen (fehér), tiszta, nullás energia minőségű parafin, mely a megfelelő színnel lett bevonva. Ezt követően az aktuális csakrához lett behangolva a gyertya. Az így létrejött magas minőségű csakra gyertya hatalmas rezgésekkel és erővel rendelkezik.

A torok-csakrában található az emberi kifejezőképesség, a kommunikáció és az inspiráció központja. Ez a csakra összeköttetésben áll egy kisebb mellékcsakrával, amely a tarkóban helyezkedik el és hátrafelé nyílik. Ezt a két független csakrát gyakran egy csakraként említik. Működésüket tekintve a tarkó-csakra és a torok-csakra oly szoros összeköttetésben állnak egymással, hogy egy csakrának tekinthetjük őket.


Az ötödik csakra fontos kapcsolatot tart fenn az alsóbb csakrák és a fej-csakrák között. Hídként szerepel a gondolataink és az érzéseink között, impulzusaink és a rájuk adott válaszok között, ezenkívül egyidejűleg a külvilág felé közvetíti az összes csakra tartalmát. A torok-csakrán keresztül fejezzük ki mindazt, ami bennünk van: vidámságunkat és szomorúságunkat, a szerelem, a boldogság, a félelem és a harag érzését, valamint gondolatainkat, meglátásainkat és belső világunk tapasztalatait.

A torok-csakrához hozzárendelt természeti elem az éter. A jógatanokban az éter mint alapvető anyag szerepel, amelyből a sűrítés folyamatával létrejöttek az alsó csakrák elemei - a föld, a víz, a tűz és a levegő. De az éter a hangok, a kiejtett szavak, s ugyanakkor az alkotást segítő szavak hordozója is, azaz az információk szállítója a lét minden szintjén. Belső életünk a kiejtett szavakon, a gesztusainkon, a mimikánkon keresztül vetül ki a külvilágra, de ugyanúgy a többi kreatív kifejezésformák által is, mint például a zene, a tánc, a képző- és iparművészet. A szakrális-csakrában meglévő kreativitás a torok-csakrában lép kapcsolatba a többi csakra energiáival, s az éter formáló ereje meghatározott alakot kölcsönöz neki, amelyben azután a külvilágban is megjelenik.

Azonban mindig csak azokat az érzéseket és gondolatokat tudjuk kifejezni, amelyek ténylegesen megtalálhatók bennünk. Így az ötödik csakra alakítja ki bennünk az önmagunkon való elmélkedés képességét. Ám ahhoz, hogy gondolkodni tudjunk, bizonyos belső távolságra van szükségünk. A torok-csakra fejlődésével mentáltestünk egyre öntudatosabbá válik, és képesek leszünk elválasztani a mentáltest működését az érzelmi test, az étertest és a fizikai test működésétől. Ez azt jelenti, hogy ha a gondolatainkat többé nem befolyásolják az érzelmeink és a fizikai tapasztalásaink, lehetővé válik az objektív megismerés. Az étert ákásának is nevezik, és olyan tér, amelyben a sűrű elemek kifejtik hatásukat. A legmélyebb ismeretekre akkor teszünk szert, amikor megnyílunk a végtelen tér előtt, amely olyan, akár a széles égbolt, s melynek világoskék színe megegyezik a torok-csakra színével - amikor lecsillapodunk és csendesen szétáramlunk a külső és belső térben. Az ötödik csakra érzékszervi funkciója a hallás.

Ezen a csakrán keresztül halljuk meg a teremtett világ rejtett hangjait, és a saját, igazi belső hangunkat is. Általa lépünk kapcsolatba a bennünk lakozó lélekkel, fogjuk fel sugallatát és megingathatatlan bizalmat fejlesztünk ki a magasabb rendű belső vezetőnk iránt. Életünk igazi feladata, a dharma is világossá válik számunkra. Megértjük, hogy belső világunk és az élet "finomfizikai" síkja ugyanolyan valóságos, mint a külső világ. Képesek leszünk felfogni és továbbadni a "finomfizikai' síkról és a valóság magasabb dimenzióiból érkező információkat. Ez az isteni sugallat önkifejezésünk fontos elemévé válik. Tehát az ötödik csakrában minden síkon megjelenik a tökéletesség egyéni kifejeződése.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!