Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Achi tibeti füstölőpálca

Buddhista Béke-Szentély Alapítvány
2.590 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Kiszerelés: 29-30 szál

Égési idő kb. 40-60 perc

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
2.590 Ft

Leírás és Paraméterek

Az Achi füstölő a tibeti buddhizmus Drikung Kagyu hagyományának egy különleges összeállítása, amelyet a méltán híres szent védelmező nőről, Achiról neveztek el. Ennek a különleges Achi füstölőnek az égetése során felszabaduló energiák, megvédenek az energiáinkat és testünket megtámadó méreganyagoktól és szennyező rezgésektől és elősegíti az erős és egészséges fizikai test meglétét. Segít megtisztítani a szellemet, ösztönöz a pozitív gondolatokra és életvitelre, energiái elvezethetnek a lelki harmónia és boldogság állapotába. A pálca gyógynövényeket kombinálja a dakini négy áldásos anyagával, így elérve a legmagasabb szentségek energiáit.

A Tibeti füstölőpálcák az ősi hagyományoknak megfelelően kézzel, csak természetes alapanyagokat felhasználva készülnek. Készítés közben mantrákat és szent dalokat ismételgetnek, recitálnak a pálcakészítő mesterek. Így nemcsak a gyógynövényekből, virágokból, fákból kiáradó energiával rendelkezik, hanem hatalmas spirituális rezgésekkel árasztja el a teret ahol égetve van.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!