Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Amazonit fülbevaló

Ár:
1.990 Ft
Átlagos értékelés: Légy te az első!

Méretek: 2cm

Ásványok: amazonit

Szállítási idő: 2-5 munkanap

Forgalmazó: AmetisztÁsvány
Elérhetőség: 2 db raktáron

Leírás és Paraméterek

Szépen megcsiszolt mutatós amazonit fülbevaló. A csiszolat formája a kínai kultúrában a vadállatok fogazatának jelképe. Ennek védelmi szerepet titulálnak az ártó szellemek, energiák és emberek ellen.

Az amazonit nagy erőkkel rendelkező kristály. Kiválóan alkalmasa a különféle sugárzások blokkolására, ezáltal a viselőjét mentesíti a megterhelő energiáktól. Az idegrendszer egyik legjobb köve, csillapítja stresszt a feszültséget, a diszharmóniát. Belső nyugalmaz és egységet segíti elő. Kifejezetten ajánlott azoknak az embereknek, akik hajlamosak csak a dolgok egyik oldalát nézni és a másikat, vagy a másik fél nézőpontját figyelmen kívül hagyni. Segít a félelmek, a belső zaklatottság, a veszteség feldolgozásában. Közelebb segíti viselőjét a tiszta tudathoz. Hölgyek esetében remekül alkalmazható, ha erősebb és határozottabb kiállást szeretne, de mégsem elnyomni a másokat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!