Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Ametiszt merkaba inga

Ár:
3.490 Ft
Átlagos értékelés: Légy te az első!

Méretek: 2 cm 

Ásványok: ametiszt

Elérhetőség: 1 db raktáron

Leírás és Paraméterek

Ametiszt az erős védőkövek közé tartózó, spirituális rezgésszint emelő kristály. Elsődleges védő kő a különböző asztrális támadások ellen, képes a negatív energiákat szeretetté változtatni. Erős nyugtató, blokkoldó, stressz űző, békét hozó kristály. A gyógyító képességeket felerősíti, fejleszti a spirituális képességeket. A harmadik szem fejlesztésének egyik legjobb társa, meditációs gyakorlatokat pedig rendkívül elmélyíti és felerősíti. Segít abban, hogy összeszedettebbek, kreatívabbak, kiegyensúlyozottabbak legyünk, a döntéseket pedig tudatosabban és könnyebben meghozzuk. A túlagyaláson, túlaggódáson, az agyi túlműködésen és a hiperaktivitáson is képes segíteni. Fizikai szinten segít a hormonháztartásban és az anyagcsere problémákban. Segít a fizikai és lelki tisztulásban, az immunrendszert pedig erősíti. Alkalmazható még bőrbetegségek, enzimhiány, emésztési probléma, agyi betegségek, sejti és DNS problémák kezelésében. Fájdalomcsillapító hatása kiváló.

A MerKaBa egy minden élőlény körül létező, univerzális erőkből táplálkozó több dimenziós térrács alkotta energetikai mező, mely szabályos külső burka egy gömb felületéhez hasonló. Ezen az energia mezőn belül, geometriai formákból /csillag, négyzet, háromszög, stb./ épül fel a térrács. Ezt az energiát megfelelően felhasználva vagy bizonyos részeit erősítve hatalmas plusz rezgésekhez, fejlődéshez, képességekhez vagy védelmi energiához juthatunk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!