Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Ametrin splitter karkötő

Hszien Kft.
1.390 Ft
(1)

splitter /gömbölyített szemcse/

Méret: 18cm /gumis/

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.390 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Az ametrin nagyon hatásos módon kombinálja az ametiszt és a citrin tulajdonságait. Ez a kő akkor jön létre mikor az ametiszt kristályosodott változatának túlhevülése megáll félúton a citrinné válás közben, így félig ametiszt félig citrin kristály alakul ki. Segítségével összekapcsolhatjuk a magasabb világokat a földi tudattal. Képes az asztrális utazások felerősítésére és a legnagyobb védelemmel lát el ezen idő alatt. Képes megtisztítani az elmét a nem kívánt és káros gondolatoktól, nyugtalanságtól és stressztől. Egyesíti a női és férfi energiákat, a tökéletes aranyközépút felé vezet. Az elfogadásra ösztönözi birtokosát, segít felismerni milyen módon, kapcsolódunk egymással. Hatalmas energiák dolgoznak benne, ezt képes energetikai és fizikális szinten is átadni tulajdonosának. Oldja az érzelmi blokkokat és a berögzült negatív mintákat. Erős a kedélyjavító hatása és veszteség esetén is nagy segítséget nyújt. Fizikai szinten jó hatással van immunrendszerre, gyomor problémákra, kifejezetten a gyomorfekélyre, emésztési zavarokra, migrénes fejfájásra.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2018. 06. 22.
Személyesen vásáróltam az üzletben egy ilyen darabot tőlük. Minden elismerésem a profi szakértő személyzetnek és hozzá álláshoz. Valóban eredeti minőségi ásványokat vettem.