Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Amfibolkvarc/Angyal phantomkvarc marokkő - Ritkaság

POE
3.000 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Brazil ásvány

Méret: kb. 2-3 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.000 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

Az amfibolkvarc sokkalta ismertebb angyal phantomkvarcként, egy igazi ritkaságnak számító kvarcfajta, melyet csak Brazíliában lehet bányászni. Az angyal phantomkvarc nevet a benne rejlő legmagasabb angyali rezgésekről, a kellemes réteges, néhol opálos szerkezetéről, és a gyakori szárnyra vagy szárnyrészletre emlékeztető zárványokról kapta. Ez a csodás kő közvetlen kapcsolatban van az angyali szférákkal, egyenesen vonzza a magasabb rendű lényeket magához és egyúttal használójához is. Megajándékoz a belső öröm, boldogság, könnyedség, harmónia és szeretet erejével. Annyira gyengédek az energiái, hogy akár kisbabák vagy hiperérzékenyek mellett is bátran lehet alkalmazni. Rendszeres használata, felerősíti a tudatos használatát a testen kívüli felfelé törekvő csakráknak. Képessé teszi használóját, hogy együtt rezegjen az egyetem kollektív tudattal és a saját életét külső, objektív szemmel tudja áttekint és így döntéseit is ennek megfelelően meghozni. Előfordul, hogy a kő tartalmaz vörös hematit zárványokat, ebben az esetben egy nagyon erőteljes stabilitást tud nyújtani a Földi életben. Annyira tiszta rezgések veszik körül, hogy feloszlat minden negatív rezgést és energiát, így az ilyen jellegű entitások menekülnek tőle. A berögzült mintákat segít megtörni, felülemelkedni rajta és összeköt az ősi tudásunkkal, előző életekből és családi öröklött tudás szintjén is. Tökéletes azok számára, akik egészséges kapcsolatot szeretnének kialítani vagy fenntartani környezetükkel, a kőből áramló rezgések ezt minden szinten segítik. Meditáció közben a legintenzívebb megéléseket segítheti elő, ajánlott kézben tartani. Fizikai szinten nem használjuk gyógyítási céllal, mivel energiái annyira magasra törőek, hogy a fizikai testet nem érik el, egyből a szellemre és a lélekre hat csak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!