Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Angelikagyökér

Hszien Kft.
690 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Kiszerelés: kb 10 g

Illata: erőteljes, fanyarkás, intenzív

Energetikai minőségek: erő, energia, stabilitás, földelés, magabiztosság, bizalom, védelem, pozitív energia

Elérhetőség: 10 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
690 Ft

Leírás és Paraméterek

Az angelikagyökeret gyakran vélhetjük felfedezi ezoterikus, spirituális írásokban vagy szájhagyományban angyalgyökér néven. Ez a csodálatos növény a lélekkel és a nevéből eredően közvetlen az angyali minőségekkel áll nagyon szoros kapcsolatban. A hagyomány úgy tartja, hogy közvetlenül az angyaloktól, pontosabban az arkangyaloktól kapták ezt a növényt az emberek.

A fitoterápiában és a kínai orvoslásban egyaránt megtalálható és fontos szerepe van. Alkalmazzák szívbetegségek, immunerősítés, női betegségek, izom és ízületi problémák esetén is.

A növény hatalmas védelmező erővel és energiával rendelkezik, melyet füstölése során kiváltképpen kilehet használni. Ebből adódóan nagyon jó tértisztításra, harmonizálásra, elvezetésekre. Ajánlott olyan helyeken égetni, ahol úgy érzékeljük gyakori, hogy entitások, szellemi lények vagy vissza maradványaik fordulnak elő. A növényből kiáramló rezgés segít feloldani és a fénybe vezetni ezen energiákat.

Összetétele: angelikagyökér - Radix angelicae

Füstölőanyagaink kiváló minőségüket természetes összetételüknek köszönhetik. Összeállításuk természetes növényi gyantákból, növényi szárítmányokból, faörleményekből és illóolajokból történik. Használatukkal megtapasztalható a tiszta energiák segítő ereje.

Füstölőanyag. Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Gyermekek felügyelet nélkül nem használhatják!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!