Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Angyal inga - Csaroit

Hszien Kft.
5.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Méretek: 4 cm 

Felavatva és behangolva

Csaroit maggal

Elérhetőség: 4 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
5.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Az inga segítségével könnyen és egyszerűen tudunk jósolni. Nincs szükség beavatásra, különféle tanulmányokra és tanfolyamokra. Az egyszerű hétköznapi kérdéseket bárki fel tudja tenni és segítséget is fog kapni. Ennek köszönhető, hogy a hajdani kultúrákban az ingák használói oly könnyen tudták e módszert életük legkülönfélébb területein is hatékonyan alkalmazni. 

A mennyei szférák küldöttei az angyalok, akik hihetetlen közelségben vannak velünk és segítő kezüket nyújtják felénk Együtt érzően, vidáman, vigasztalóan állnak mellettünk, örülnek személyes sikereinknek és boldogságunknak. Bátran hagyatkozhatunk támogatásukra és segítő útmutatásukra. A belőlük áradó fény, szeretet, tisztaság, harmónia és béke begyógyíthatja lelki és érzelmi sérüléseinket. Erőt adnak, hogy nehéz helyzetekben is kitartóak legyünk és optimisták. Segítenek megpihenni és elvezetni azokat a számunkra terhelő erőket melyek nem támogatnak minket. Jelképeik bármely formája közelebb hozza őket életünkhöz és így támogató jelenlétüket még finomabban és erősebben érezhetjük.

A csaroit az legmagasabb metamorfózis és a lélek kövek közé tartozik. Megszüntet minden nemű félelmet azáltal, hogy megmutatja annak valódi okát. A spirituális utat járóknak egy egyik legnagyobb segítője lehet. Képes az érzékeléseket, a belső látást erősíteni, szükség esetén tisztítani és földelni. Segítségével képesek lehetünk megélni a most pillanatát annak tökéletes összhangjában. Mint lélekkő képes a mély, akár sok éve elnyomott érzelmi betegségek és problémák kezelésére, gyógyítására. Segít felismerni a mások iránti előítéleteinket, támogatja az elfogadást. Kiváló motiváló energiákat kölcsönöz, segít a spontaneitást megélni és gyakorolni. Csökkenti a stresszt, az aggodalmaskodást és a túlagyalást. A régi időkben sok esetben alkalmazták a megszállottság és a szellemi, démoni behatások ellen. Fizikai szinten feltölt energiával, szabályozza a vérnyomást, kezeli a szem, a szív, a máj és a hasnyálmirigy betegségeit. Az alkohol problémákkal küzdőknek segít a leszokásban és a szervi károsodások kezelésében. Az alvási zavarokkal küzdőknek kiválóan  segít az álmatlanság leküzdésében. Kedvezően hat a vegetatív idegrendszer megbetegedéseire, az autizmusra és a depresszióra.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!