Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Angyal inga - Kunzit

Hszien Kft.
5.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Méretek: 4 cm 

Felavatva és behangolva

Kunzit maggal

Elérhetőség: 5 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
5.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Az inga segítségével könnyen és egyszerűen tudunk jósolni. Nincs szükség beavatásra, különféle tanulmányokra és tanfolyamokra. Az egyszerű hétköznapi kérdéseket bárki fel tudja tenni és segítséget is fog kapni. Ennek köszönhető, hogy a hajdani kultúrákban az ingák használói oly könnyen tudták e módszert életük legkülönfélébb területein is hatékonyan alkalmazni. 

A mennyei szférák küldöttei az angyalok, akik hihetetlen közelségben vannak velünk és segítő kezüket nyújtják felénk Együtt érzően, vidáman, vigasztalóan állnak mellettünk, örülnek személyes sikereinknek és boldogságunknak. Bátran hagyatkozhatunk támogatásukra és segítő útmutatásukra. A belőlük áradó fény, szeretet, tisztaság, harmónia és béke begyógyíthatja lelki és érzelmi sérüléseinket. Erőt adnak, hogy nehéz helyzetekben is kitartóak legyünk és optimisták. Segítenek megpihenni és elvezetni azokat a számunkra terhelő erőket melyek nem támogatnak minket. Jelképeik bármely formája közelebb hozza őket életünkhöz és így támogató jelenlétüket még finomabban és erősebben érezhetjük.

A kunzit az egyik legmagasabb rezgésű kristályok egyike. A szeretet megteremtésének képességét ébreszti fel, és arra ösztönöz, hogy minden élőlényt egyaránt szeretni tudjunk a világon. Ereje képes összekapcsolni a teljes univerzális szeretettel és állandóan fenntartja azt birtokosában. Arra ösztönöz, hogy beálljunk születési célunk feladatába. Kiválóan felerősíti személyes energiamezőnket és tisztítja azt minden szinten. Segítségével képesek lehetünk az érzelem tökéletes megélésére anélkül, hogy azok irányítása alá kerülnénk. Kiválóan kezeli az elnyomott emlékeket és a gyerekkori sérülések hatásait. Mély megnyugvást és békét ad, a harmóniát teremti meg testen belül és körül egyaránt. Fizikai szinten segít a keringési rendszer, a szív, az idegek, az agy működésében és betegségeinek gyógyításában. Az epilepszia egyik legkiválóbb gyógyító köve. A magas rezgése és lítium tartalma miatt kiváló pszichológiai megbetegedések, főleg depresszió esetén.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!