Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Angyal inga - Larimár

Hszien Kft.
5.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Méretek: 4 cm 

Felavatva és behangolva

Larimár maggal

Elérhetőség: 5 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
5.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Az inga segítségével könnyen és egyszerűen tudunk jósolni. Nincs szükség beavatásra, különféle tanulmányokra és tanfolyamokra. Az egyszerű hétköznapi kérdéseket bárki fel tudja tenni és segítséget is fog kapni. Ennek köszönhető, hogy a hajdani kultúrákban az ingák használói oly könnyen tudták e módszert életük legkülönfélébb területein is hatékonyan alkalmazni. 

A mennyei szférák küldöttei az angyalok, akik hihetetlen közelségben vannak velünk és segítő kezüket nyújtják felénk Együtt érzően, vidáman, vigasztalóan állnak mellettünk, örülnek személyes sikereinknek és boldogságunknak. Bátran hagyatkozhatunk támogatásukra és segítő útmutatásukra. A belőlük áradó fény, szeretet, tisztaság, harmónia és béke begyógyíthatja lelki és érzelmi sérüléseinket. Erőt adnak, hogy nehéz helyzetekben is kitartóak legyünk és optimisták. Segítenek megpihenni és elvezetni azokat a számunkra terhelő erőket melyek nem támogatnak minket. Jelképeik bármely formája közelebb hozza őket életünkhöz és így támogató jelenlétüket még finomabban és erősebben érezhetjük.

Larimárt gyakran emlegetik delfinkőként is. Légies, könnyed és gyengéd, talán így lehetne pár szóban leírni ennek a kőnek a fantasztikus erejét és felszabadító hatásait. A legerősebb spirituális kövek közé tartozik, új dimenziókat nyit meg, rávezet arra miként érjünk el nagyobb sikereket személyes fejlődésünk útján. Szeretet, békesség, harmónia, nyugalom és egység érzés az amit magából sugároz, boldogságot csempész oda ahol annak legkisebb fénye sincs jelen. Képessé tesz a mély meditációkra akkor is ha abban nem vagyunk gyakorlottak. Összhangba hozza a test, lélek, szellem szinteket. Erejéből adódóan megszüntet minden téves vagy vissza húzó korlátozó gondolatot, berögzült mintát. A kő maga közvetlen kapcsolatban áll az angyali minőséggel és világokkal, egyenesen onnan közvetíti az energiákat így viselésével, ezen minőségekkel sokkal tisztább és közelebbi viszonyt ápolhatunk. A lélektársi kapcsolatok kiegyensúlyozza, ha még nem találtuk meg segít bevonzani őket életünkbe. Emellett gyógyítja azon sérüléseket, melyeket lelkünkön szereztünk előző kapcsolatainkból, legyen az családi, párkapcsolati vagy baráti viszony. Megszüntet minden olyan viselkedés mintát mely önkorlátozást, mártírságot eredményez. Higgadtságot, éleselméjűséget, összeszedettséget, belső nyugalmat, békét teremt. Viselője önmagában teremti meg a fényt és a boldogság hatalmas erejét. Fizikai szinten segít a szív, a tüdő, a porcok, az ízületek, a teljes csakrarendszer, meridián rendszer, a torok, a hangszálak, az idegpályák és a női termékenységi szervek problémáin.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!