Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Angyal inga - Morganit

Hszien Kft.
5.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Méretek: 4 cm 

Felavatva és behangolva

Morganit maggal

Elérhetőség: 5 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
5.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Az inga segítségével könnyen és egyszerűen tudunk jósolni. Nincs szükség beavatásra, különféle tanulmányokra és tanfolyamokra. Az egyszerű hétköznapi kérdéseket bárki fel tudja tenni és segítséget is fog kapni. Ennek köszönhető, hogy a hajdani kultúrákban az ingák használói oly könnyen tudták e módszert életük legkülönfélébb területein is hatékonyan alkalmazni. 

A mennyei szférák küldöttei az angyalok, akik hihetetlen közelségben vannak velünk és segítő kezüket nyújtják felénk Együtt érzően, vidáman, vigasztalóan állnak mellettünk, örülnek személyes sikereinknek és boldogságunknak. Bátran hagyatkozhatunk támogatásukra és segítő útmutatásukra. A belőlük áradó fény, szeretet, tisztaság, harmónia és béke begyógyíthatja lelki és érzelmi sérüléseinket. Erőt adnak, hogy nehéz helyzetekben is kitartóak legyünk és optimisták. Segítenek megpihenni és elvezetni azokat a számunkra terhelő erőket melyek nem támogatnak minket. Jelképeik bármely formája közelebb hozza őket életünkhöz és így támogató jelenlétüket még finomabban és erősebben érezhetjük.

Morganit a szerelem egyik kiemelkedően fontos köve, képes életben tartani, megújítani és bevonzani az életbe. Megmutatja, hogy lehet úgy élni az életet szeretetben, jólétben, teljességben, hogy azzal másnak ne ártsunk. Erős kapcsolatban van a szívcsakrával, tisztítja, oldja és szükség esetén aktiválja azt. Felismerteti, hogy mikor kezdünk kibújni, menekülni a feladatok elől, ráébreszt a szemellenzős gondolkodásmentre és az önző viselkedésmintára. Megmutatja, hogy melyek azok a dolgok amik blokkolják a spirituális fejlődést. A lélek szükségleteit segít kielégíteni és kikommunikálni erőszakmentesen. A változás és a megújulás okozta félelmeket oldja, elősegíti azok végbemenetelét. Meggátolja hogy önmagunkat áldozat szerepbe helyezzük és megmutatja, hogy ezek nem veszteségi állapotok. Fizikai szinten segít az oxigén felszívódásban, a tuberkulózis, az asztma, a szívproblémák, a szédülés, az impotencia, a tüdőtágulás problémáit. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!