Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Angyal kristály - Azrael arkangyal függő

Hszien Kft.
2.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Méretek: 21 cm

Minőségi ásványokból, kézzel és szeretettel készítve!

Elhunyt lelkek haza segítése, gyász, bánat, bűntudat, depresszió, hiány, félelmek leküzdése, elengedése.

Elérhetőség: 6 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
2.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Azrael nevének jelentése Isten segítsége számunkra. Ő az, aki segít a lelkeknek a halál után továbblépni és kíséri őket a fénybe. Ezért nevezik őt gyakran a Halál angyalának, ezen megnevezése miatt háttérbe szorítják és nem szokták erejét és tudását segítségül hívni. Erejével a lehető legbékésebb, legfinomabb és legodaadóbb módon tudjuk átsegíteni az lelkeket. Bárminemű félelem idején megjelenik mellettünk és támogató erejével segíti utunkat. Megmutatja, hogy az aktuális dologtól miért is félünk igazán és ezzel saját magunkkal szembesít és segít felülkerekedni az érzésen. Ha bűntudat emészt, megbántuk bizonyos tetteinket, keserűség jelenik meg bennünk vagy elvesztettük hitünket, jövőképünket, reményeinket akkor is kiváló segítséget tud nyújtani számunkra.

A Feng Shui alapelve a Chi (csí) energia behozatala és megtartása az otthonunkba. A fény segítségével a kristályok feltöltik az energiákat és jótékonyan hatnak ránk. A kristályok természetesen tiszta fényenergiával rendelkeznek, így az otthonunkat pozitív energiával töltik fel. Használjunk kristályokat akkor is, ha a beáramló energiákat szeretnénk növelni, mivel a kristályok az energiákat szétszórják és megsokszorozzák, miközben a negatív energiákat átalakítják. Helyezzük ablak közelébe vagy olyan helyre, ahol minél több fény éri. Mivel a fény az egyik legtisztább elem, így jól alkalmazható tértisztításra és térharmonizálásra is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!