Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Angyal szobor alabástrom

IN
1.790 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Szín: fehér

Anyaga: alabástrom

Méret: 4 cm

Származási hely Peru

Elérhetőség: 9 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.790 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Az alabástrom a kalcitok egy csodás változata, lehet fehér, krém vagy kissé rózsaszínes árnyalatú. Segít összekapcsolni és egységebe hozni az ellentétes dolgokat. Összhangot képez az jelen és a jövő, a valóság és az alternatív világok, gondolatok között. Az előző életek feltérképezését, a más dimenziókba való utazásokat megkönnyíti és segít megérteni az onnan származó üzeneteket. Az ősi kultúrákban, főleg az egyiptomi világban az egyik legszentebb anyagnak számított. A belőle készült szobrok, dísztárgyak, kapcsolatot teremtenek a csillagok lakói és istenek irányába. Segít mérsékelni a haragot, bánatod, dühöt, felold minden nemű lelki és érzelmi blokkot. Fizikai szinten jótékonyan hat a szív és érrendszeri problémákra, az idegpályákat érintő betegségekre.

Az angyalok az egyik legközismertebb magasabb szférákból származó segítőink. Bátran hagyatkozhatunk támogatásukra és segítő útmutatásukra. A belőlük áradó fény, szeretet, tisztaság, harmónia és béke begyógyíthatja lelki és érzelmi sérüléseinket. Erőt adnak, hogy nehéz helyzetekben is kitartóak legyünk és optimisták. Segítenek megpihenni és elvezetni azokat a számunkra terhelő erőket melyek nem támogatnak minket. Jelképeik bármely formája közelebb hozza őket életünkhöz és így támogató jelenlétüket még finomabban és erősebben érezhetjük.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!