Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Angyalhívó csengő ezüst - Szív

11.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Anyaga: 925-ös ezüst

Ásvány: rózsakvarc

Méretek:

Medál - 20 x 16 mm

Nyakrész - 46 cm

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
11.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Az angyalcsengő eredete a középkorba vezethető vissza, amikor az angyaloknak megparancsolták, hogy hagyják el a földi síkot. Az őrangyalok annak érdekében, hogy könnyen visszataláljanak társaikhoz, azaz hozzánk megajándékozták őket egy szelence medállal melybe ásványt helyeztek el. Minden ilyen medálnak/csengőnek egyedi rezgése van. Mely az ásvány és a fém együttese határoz meg. Ezt az egyedi csengést/rezgést érzékeli az őrangyalunk és általa még közelebbi, bensőségesebb és biztosabb kapcsolatot tud teremteni velünk.
Gyakran viselik várandós anyukák. Ez nagyon jó dolog, hiszen ilyenkor a saját őrangyala kapcsolatba lép a csengővel és a gyermek őrangyala is. Születést követően ajánlott a medált a kisgyermekágyánál elhelyezni így a szülő és gyermek őrangyala is erősebben tud szeretetet, tiszta energiákat és védelmet biztosítani a picinek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!