Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Angyalhívó csengő - virágos II.

Ezo-verzon Kft.
3.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Méretek: 2,5cm

Ásvány: ametiszt

Anyaga: fém

Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Az angyalcsengő eredete a középkorba vezethető vissza, amikor az angyaloknak megparancsolták, hogy hagyják el a földi síkot. Az őrangyalok annak érdekében, hogy könnyen visszataláljanak társaikhoz, azaz hozzánk megajándékozták őket egy szelence medállal melybe ásványt helyeztek el. Minden ilyen medálnak/csengőnek egyedi rezgése van. Mely az ásvány és a fém együttese határoz meg. Ezt az egyedi csengést/rezgést érzékeli az őrangyalunk és általa még közelebbi, bensőségesebb és biztosabb kapcsolatot tud teremteni velünk.
Gyakran viselik várandós anyukák. Ez nagyon jó dolog, hiszen ilyenkor a saját őrangyala kapcsolatba lép a csengővel és a gyermek őrangyala is. Születést követően ajánlott a medált a kisgyermekágyánál elhelyezni így a szülő és gyermek őrangyala is erősebben tud szeretetet, tiszta energiákat és védelmet biztosítani a picinek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!