Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Aragonit tojás

Hszien Kft.
3.490 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: aragonit 

Méret:kb. 6 - 7 cm

Származási hely Peru 

Az ár 1 darabra vonatkozik.

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.490 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Tojás forma - Ezek az ásványok képesek elszívni és magukba zárni a nem kívánt energiákat. Majd ezeket átalakítva a tiszta és egészséges rezgésekkel feloldani a blokkokat.

Az aragonit az egyik legerősebb földgyógyító ásvány. Közvetlen kapcsolatban áll Földanyával, így használatával érezhetjük jelenlétét, tetteinkkel pedig a földbolygó és a természet segítségére lehetünk. Képes a természetes energia mezők és vonalak (vízér, harman, Ley-vonal, stb.) energiáit olyan mértékben megszűrni, hogy rezgésmezejében nem tudnak érvényesülni. Kiválóan stabilizál és segít a nehéz, problémákkal teli időszakokban biztonságos alapokat találni. A gyermekkorban átélt nem kívánatos eseményeket segít oldani és a belőlük származó blokkokat megszűntetni. Segít a békés belső kialakításában, türelmet, elfogadást, nyugalmat kölcsönöz. A problémamegoldó készséget fejleszti és összpontosítja a figyelmet. Mentesít a haragtól, az erőszakos és negatív gondolatoktól. Fizikai szinten segít a görcsök, izomfájdalmak, izomláz, emésztési zavarok esetén. 

Egyes darabok között méretben és árnyalatbeli eltérés előfordulhat!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!