Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Argonot golyó

INKA Kft.
3.490 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: argonit 

Méret: 5 cm

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.490 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Golyó/Gömb forma - Különleges tulajdonságuk, hogy egyszerre minden irányban képesek áramoltatni az energiát. Tökéletes az időbeni előre vagy visszamenőleges kezelésekre. Blokkok, karmák oldására.

Az argonit az egyik legerősebb földgyógyító ásvány. Közvetlen kapcsolatban áll Földanyával, így használatával érezhetjük jelenlétét, tetteinkkel pedig a földbolygó és a természet segítségére lehetünk. Képes a természetes energia mezők és vonalak (vízér, harman, Ley-vonal, stb.) energiáit olyan mértékben megszűrni, hogy rezgésmezejében nem tudnak érvényesülni. Kiválóan stabilizál és segít a nehéz, problémákkal teli időszakokban biztonságos alapokat találni. A gyermekkorban átélt nem kívánatos eseményeket segít oldani és a belőlük származó blokkokat megszűntetni. Segít a békés belső kialakításában, türelmet, elfogadást, nyugalmat kölcsönöz. A problémamegoldó készséget fejleszti és összpontosítja a figyelmet. Mentesít a haragtól, az erőszakos és negatív gondolatoktól. Fizikai szinten segít a görcsök, izomfájdalmak, izomláz, emésztési zavarok esetén.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!