Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Aromafume - White Sage/Fehér zsálya & Frankincense/Tömjén Tér- és auraharmonizáló, töltő spray

Phoenix
3.490 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Tér- és auraharmonizáló, töltő spray

Természetes alapanyagokból

Kiszerelés: 100 ml

Pumpás kiszerelésben

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Tisztítsa meg otthonát, a teret vagy akár személyes auráját pangó energiáktól az Aromafume természetes White Sage & Frankincense spray-jével. Ez a szent spray a növények minden energetikai előnyét kínálja, de füst nélkül. Segít megnyugtatni és megtisztítani a testet, az elmét és a lelket.

Nyugtató és tisztító

Tiszta, fás és balzsamos

Összetettel: kristályeszenciák, ioncserélt víz, illóolaj keverék, parabén mentes tartósítószer, sok sok szeretet, odaadás és hála. Kézzel készítve!

Bárhol nyugodtan használható.

100% környezetbarát, PVC mentes, ózonbarát, CFC mentes (légkör szennyező gázokat nem tartalmaz).

Hogyan tisztítsd meg a teret a spray segítségével?

1. Határozd el magadban, hogy szeretnéd elvezetni azokat a nemkívánatos energiákat melyek az érintett térben vannak. Fókuszálj a szeretetre, a boldog érzésekre, az így felszabaduló energiák erősen hozzá járulnak a tisztítás sikeréhez. Érdemes a következő imát elmondani -  "Elengedek minden energiát, amely már nem szolgál engem, valamint minden negatív érzést és félelmet, amely korlátoz, visszahúz. Kérlek add, hogy így legyen ..."

2. Permetezz a helyiség négy sarkába, majd haladj a helyiség közepe felé, ahol szintén permetezz. Ha nagyobb a tér érdemes a helyiség közepe felé haladva is permetezni párat.

3. Miután a helyiség energetikailag megtisztult, imádsággal, áldással vagy megerősítéssel fejezheti ki köszönetedet és vonzhatod be a pozitív energiákat. Érdemes a következő imát elmondani- "Kérem, teremtődjön meg itt minden olyan pozitív, szeretetteli energia mely hozzájárul a személyes, a környezetem, a természet és az egész Föld bolygó fejlődéséhez és jólétéhez ".

Fontos! Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Csak külsőleg alkalmazható, közvetlen szembe jutása kerülendő! Gyermekek felügyelet nélkül nem használhatják, gyerekek és háziállatok elől elzárva tárolandó!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!