Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Ásvány kulacs - Ametiszt angyallal

AG
19.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Stílusos, 500 ml-es vizes palack, ametiszt angyallal

Praktikus védőtokkal

Méretei: 6,1 x 24,5 cm 

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
19.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Fogadjuk be a kristályok jótékony tulajdonságait a mindennapjainkba. Ezekkel a magas frekvenciájú kristály kulacsokkal energetizálhatjuk és megtisztíthatjuk testünket. Használja ki a kristályok erejét egy ilyen kristály kulacs segítségével. A kristályok csavaros rozsdamentes acél alapon vannak a könnyebb tisztítás érdekében, praktikus védőtokkal. 

Ametiszt az erős védőkövek közé tartózó, spirituális rezgésszint emelő kristály. Elsődleges védő kő a különböző asztrális támadások ellen, képes a negatív energiákat szeretetté változtatni. Erős nyugtató, blokkoldó, stressz űző, békét hozó kristály. A gyógyító képességeket felerősíti, fejleszti a spirituális képességeket. A harmadik szem fejlesztésének egyik legjobb társa, meditációs gyakorlatokat pedig rendkívül elmélyíti és felerősíti. Segít abban, hogy összeszedettebbek, kreatívabbak, kiegyensúlyozottabbak legyünk, a döntéseket pedig tudatosabban és könnyebben meghozzuk. A túlagyaláson, túlaggódáson, az agyi túlműködésen és a hiperaktivitáson is képes segíteni. Fizikai szinten segít a hormonháztartásban és az anyagcsere problémákban. Segít a fizikai és lelki tisztulásban, az immunrendszert pedig erősíti. Alkalmazható még bőrbetegségek, enzimhiány, emésztési probléma, agyi betegségek, sejti és DNS problémák kezelésében. Fájdalomcsillapító hatása kiváló. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!