Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Ásvány kulacs - Rózsakvarc angyallal

AG
19.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Stílusos, 500 ml-es vizes palack, rózsakvarc angyallal

Praktikus védőtokkal

Méretei: 6,1 x 24,5 cm 

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
19.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Fogadjuk be a kristályok jótékony tulajdonságait a mindennapjainkba. Ezekkel a magas frekvenciájú kristály kulacsokkal energetizálhatjuk és megtisztíthatjuk testünket. Használja ki a kristályok erejét egy ilyen kristály kulacs segítségével. A kristályok csavaros rozsdamentes acél alapon vannak a könnyebb tisztítás érdekében, praktikus védőtokkal. 

A rózsakvarc kiválóan alkalmas, ha a szeretet erejét akarjuk megteremteni.  A legfontosabb kristályminőség a szívcsakra és minden szívet, lelket és érzelmeket érintő terültnek. Mélyen segít megszabadulni azoktól a dolgoktól melyek ezeken a területeken árthatnak. Az érzelmi és lelki sebek legerősebb gyógyítója. Tökéletesen alkalmazható párkapcsolati problémák esetén, de akár családtagok, barátok, munkatársakkal való kapcsolódás minőségén is sokat tud segíteni. Akik még keresik a szerelmet az életükben számukra is remek segítő lehet megteremteni ezt a minőséget. Fizikailag jó hatással van a szív és érrendszerre és a légzőszervekre. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!