Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Szelenit

A Szelenit egy gipszásvány, a természetes előfordulású gipszek között a rostos szerkezetű változatot képviseli. Másik három változata a szemcsés alabástrom, a leveles sivatagi rózsa és a lemezekre hasítható szaténpát ( Mária üveg ). Egyikből sem készítenek ékszereket, csak dísztárgyak készítésére használják az alabástromot és az utóbbi néhány évben készítenek a rostos Szelenitből ezoterikus használati tárgyakat. Leginkább golyókat, szappan formákat, masszáspálcát, babilon tornyát és természetes hasított darabokat forgalmaznak belőle. Jelenleg a szappankő kapható. A szappankő formára csiszolt darabok méretei : hosszuk 6 és 7 cm közötti, szélességük 4,5 és 5 cm közötti, vastagságuk 2,5 cm körüli.  A mozgatott darabon szépen megfigyelhető a rostos szerkezet miatti fénysáv ragyogása, ettől már különleges ásvány. Mivel a puha ásványok közé tartozik, könnyen karcolódik és hosszabb idő alatt oldódik, a felülete elfénytelenedik. Ne mossuk vízzel ! 
Vélt gyógyhatásai : serkenti az agyi funkciókat, leginkább a koncentráció területén, segíti a szövetek regenerálódását, erősíti a gerinc- és csontrendszert, fokozza azok rugalmasságát és erősíti kötőszöveteit. Megelőző hatást gyakorol szellemi problémákra, feledékenységre és skizofréniára.

Rendezés:

Dobcsiszolt marokkő

Méret: 3-4 cm kb., 10-30g

Az ár 1 darab marokköre vonatkozik.

Szállítási idő: 2-5 munkanap

Raktáron
890 Ft