Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Athosi Görög Tömjén - Mennyei áldás

Fehér Kegytárgy
990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Kiszerelés: kb 10 g

Illata: szárnyaló, balzsamos, édes, tiszta

Energetikai minőségek: egység, tudatosság, segítség, fény, isteni erő

Elérhetőség: 7 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
990 Ft

Leírás és Paraméterek

Kiváló minőségű athosi görög tömjén, melyet különböző virágok és növények illóolajaival gyúrtak egybe. Nagyon kellemes és finom illata a tavaszi rétre és erdő melletti mezőkre emlékeztet. Könnyed és finom illata van. A füstölés során felszabaduló energiák segíthetnek, hogy eligazodjunk a mindennapjaink során elénk kerülő feladatok között. Támogató és útmutató üzenetek érkezhetnek be hozzánk. Segít felismerni a dolog mögött rejlő valódi szándékot és ezáltal könnyebbé teszi a feladok elvégzését. Bevonzza az isteni fényt és tisztaságot, ezzel is plusz erőt adva nekünk.

Egy alkalommal a füstölőrácsra vagy szénre elegendő 1-2 párnácska felhelyezése. Erőteljes tiszta illata van, így ha többet használunk az zavaró is lehet.

A görög tömjént a nevéből sejthetően elsőnek Athos hegyén lévő kolostorban készítették több száz évvel ezelőtt. A készítés során a tömjén gyantát porrá őrlik, majd addig melegítik amíg egy gyúrható massza nem lesz belőle. Ezt a masszát illatosítják különböző illóolajokkal, és akár heteken keresztül gyúrják egybe. Ez alatt az idő alatt folyamatosan imákat mondanak, és magasabb erőkhöz fohászkodnak. A kész masszát kinyújtják és kis párnácskákra darabolják, annak érdekében, hogy ne ragadjon össze magnézium porba forgatják, ettől kapja jellegzetes fehér színét. Manapság már nem csak az Athosi kolostorban készítenek belőle, de az eljárás, az alázat és a mély tisztelet ez iránt a szent anyag iránt a mindenhol megegyezik. A görög tömjént főként a szerb-ortodox vallási hagyományok fő füstölőanyagként tartják számon, de jótékony és magas energiái miatt vallástól függetlenül alkalmazzuk.

Füstölőanyagaink kiváló minőségüket természetes összetételüknek köszönhetik. Összeállításuk természetes növényi gyantákból, növényi szárítmányokból, faörleményekből és illóolajokból történik. Használatukkal megtapasztalható a tiszta energiák segítő ereje.

Füstölőanyag. Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Gyermekek felügyelet nélkül nem használhatják!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!