Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Aventurin merkaba inga

INKA Kft.
3.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Méretek: 2 cm 

Ásványok: aventurin

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Gyakran nevezik az aventurint a boldogság és a szeretet végtelen kövének. Kifejezetten szoros kapcsolatban van a tündéri minőséggel. Ezáltal a növények és az állatokkal való kapcsolat egyik legjobb közvetítője. Kis mértékben képes elnyelni az elektromágneses szmogot, elvezeti a felgyülemlett feszültséget és rosszkedvet. A vezető képességet felerősíti és a lehető legjobb formában engedi felszínre törni. Általa sokkal nagyobb mértékben jelenik meg a könyörület és az empátia. Megmutatja a múltbéli elakadásokat és blokkokat, segít feloldani azokat. Az idegrendszeri betegségeket, dadogást és diszlexiát is remekül lehet kezelni vele. Használatával az érzelmi és a spirituális világ tökéletesen összeér, és egységes képet mutat. A dühkezelési problémákat is segít megoldani. A szerelmi és érzelmi csalódásokból segít lábra állni és új életet kezdeni. Ha növények közelébe helyezzük azok fejlődését felerősíti. Fizikai szinten remek hatással van a csecsemőmirigyre, a kötőszövetekre és az idegrendszerre. Egyensúlyban tartja a vérnyomást és az anyagcserét. Allergiás kiütések és légúti problémákra is kitűnő, bőrbetegségekben pedig a legjobb társ tud lenni.

A MerKaBa egy minden élőlény körül létező, univerzális erőkből táplálkozó több dimenziós térrács alkotta energetikai mező, mely szabályos külső burka egy gömb felületéhez hasonló. Ezen az energia mezőn belül, geometriai formákból /csillag, négyzet, háromszög, stb./ épül fel a térrács. Ezt az energiát megfelelően felhasználva vagy bizonyos részeit erősítve hatalmas plusz rezgésekhez, fejlődéshez, képességekhez vagy védelmi energiához juthatunk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!