Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Az élet virága matrica - kicsi

BK
990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Arany színű, dombornyomott

Mérete: Ø 4,5 cm

Elérhetőség: 4 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
990 Ft

Leírás és Paraméterek

Az élet virága az egyik legősibb szimbólum, mely az összes ősi kultúrában előfordul. A szakrális és az asztrális geometria egyik legfontosabb jelképe, mely a teljességgel és a nagy egésszel hoz kapcsolatba. Benne rejlik a teremtés ereje és jelképei. Az élet virágának belső körívei és azok metszeteiben megtalálható több ősi jelkép és szimbólum, mint pl.: kabbala életfa, rovás jelek, rúna jelek, stb.. A szimbólum biztosítja az isteni energiákat, egészséget, jólétet, a teremtés hatalmát. Egységbe hoz önmagunkkal és a szellemi világgal, az isteni erőkkel, magával a Földdel. Képes átadni a benne lévő energiákat, akár a térnek, személynek, auramezőnek, folyadéknak, stb.

Ezek a matricák kiváló minőségű arany színű dombornyomással készülnek, átlátszó fólián, erős ragasztós oldallal ellátva. Az Élet virága matricákat bárhová fel lehet ragasztani, ahová csak szeretnénk. Akár kedvenc könyvünkre, a vizespalackunk aljára, vagy a virágcserepekre stb. Így egyszerűen tölthetjük fel energiával dolgainkat, környezetünket.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!