Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Azrael arkangyal füstölőkeverék

Hszien Kft.
1.690 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Kiszerelés: kb 15 g

Illata: édes, fás, frissítő

Energetikai minőségek: elhunyt lelkek haza segítése, gyász, bánat, bűntudat, depresszió, hiány, félelmek leküzdése, elengedés

Elérhetőség: 6 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.690 Ft

Leírás és Paraméterek

Azrael nevének jelentése Isten segítsége számunkra. Ő az, aki segít a lelkeknek a halál után továbblépni és kíséri őket a fénybe. Ezért nevezik őt gyakran a Halál angyalának, ezen megnevezése miatt háttérbe szorítják és nem szokták erejét és tudását segítségül hívni. Erejével a lehető legbékésebb, legfinomabb és legodaadóbb módon tudjuk átsegíteni az lelkeket. Bárminemű félelem idején megjelenik mellettünk és támogató erejével segíti utunkat. Megmutatja, hogy az aktuális dologtól miért is félünk igazán és ezzel saját magunkkal szembesít és segít felülkerekedni az érzésen. Ha bűntudat emészt, megbántuk bizonyos tetteinket, keserűség jelenik meg bennünk vagy elvesztettük hitünket, jövőképünket, reményeinket akkor is kiváló segítséget tud nyújtani számunkra.

Összetétele: tömjén, sztórax, angelika gyökér, rozmaring, fűzfakéreg

Füstölőanyagaink kiváló minőségüket természetes összetételüknek köszönhetik. Összeállításuk természetes növényi gyantákból, növényi szárítmányokból, faörleményekből és illóolajokból történik. Használatukkal megtapasztalható a tiszta energiák segítő ereje.

Füstölőanyag. Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Gyermekek felügyelet nélkül nem használhatják!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!