Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Baba - Mama karkötő, rekotürkiz

Hszien Kft.
3.590 Ft
(1)

Ásványok: rekotürkiz, opalit, hegyikristály

Méret: 18 cm /gumis/

Ásványgyöngyök: 8 mm

Elérhetőség: 7 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
Kapható választék:
Karkötő mérete:
3.590 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Nagyon finom energetikával és rezgéssel rendelkező ásványokból áll az általunk létrehozott Baba-Mama karkötő. Elkészítése során arra ügyeltünk, hogy a pici már magzati korban is hatalmas támogatást kapjon fejlődésében és az amúgy is szoros kapcsolatot még jobban megerősítsük gyermek és édesanya között. A baba megszületését követően is kiemelkedő támogatás tud lenni, ahogyan az édesanyán keresztül ezek a finom energiák hatással vannak a csöppségre is. Természetesen azoknak is jó hatással bír, akik csak most tervezik a gyermekvállalást, ehhez miden energetikai támogatást megad.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2021. 10. 04.
Ajándékként kaptuk a terméket, még akkor amikor terveztük a kisbabát. Azóta minden nap hordtam. 5 hét múlva kiderült hogy babát várok. Úgy hogy akkor már 2 éve vártunk a csodát. Úgy érzem ez a karkötő segített abban hogy a mi kis angyalunk eltaláljon hozzánk. Köszönjük!