Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Back Flow - Arany sárkány - lefelé áramló füstölőtartó

ES
5.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Szín: arany

Méretek: 11 x 13 cm

Anyaga: gyanta

Elérhetőség: 4 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
5.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A ZEN hagyományoknak eleget tevő pontossággal lett elkészítve ez a szépséges kúp füstölő tartó. Minőségi porcelánból, melyet fényes feketére festettek. Ha a hozzá illő lefelé füstölő kúpot helyezünk rá, akkor a füst, mint valami kellemes zuhatag kezd lefolyni rajta. A látvány szépséges lesz és tápláljuk vele szívünk és szemünk, az illatok pedig jótékonyan hatnak ránk és a térre. A hagyomány és a modern stílus ötvözésének köszönhetően bármilyen térnek kellemes kiegészítője lehet.

A sárkányok már ősidőktől kezdve nagy tiszteletben álló lények. A régi korokban együtt éltek az emberekkel, azonban ahogy az emberiség kezdett távolodni a belső tiszta úttól a sárkányok más misztikus lényekkel együtt másik dimenzióba léptek át.

A japán kultúrában a sárkányok az egyensúlyhoz, a harmóniához és a bölcsességhez kapcsolódnak. Ez egy tisztelt és megbecsült szimbólum a japán kultúrában, mivel az erővel és a hatalommal társul. Annak ellenére, hogy a sárkányok többségében félelmetesen néznek ki, ez nem jelenti azt, hogy gonoszok vagy szörnyetegek. Valójában a sárkányok őrzőként szolgálnak, biztonságban tartják a lelkedet és a szellemedet.

Mindig is az erőt, a bölcsességet, a jóságot, a bátorságot, a hatalmat, a tudatosságot, a kitartást, a misztikusságot, a varázslatot, a magas fokú spiritualizmust szimbolizálják. A keleti tanokban a szerencse és a jólét jelképe, így kifejezetten ajánlott üzletek, éttermek, munkahelyek, otthonok közösségi helyeibe elhelyezni.

Ha bejárati ajtó közelébe akarjuk elhelyezni fontos, hogy lehetőség szerint kintről befelé nézve a jobb oldalra tegyük, ez a sárkány energetikai megfelelő oldala. Illetve fontos, hogy hálószobába csak akkor tegyük, ha szeretnénk dominánsabb yang energiát (férfiasság probléma vagy férfi partner bevonzása) megteremteni.

Amikor egy sárkány szimbólummal meditálsz, akkor egy erős energia csatornát vehetsz igénybe. Mely segíthet meggyógyulni, feloldani nehéz körülményeket és helyzeteket, erőteljesen munkálkodni belső valódon. Fizikailag és lelkileg is erősebbnek fogod érezni magad, hiszen a gyakorlat közben eggyé válsz a sárkány energiáival és megbirkózol a kihívásokkal, és mély meditációban elmélkedhetsz. A sárkányok ősi bölcsessége járja át ilyenkor valódat és segít felismerni az igazi válaszokat.

A Feng shui szerves része a különböző arany és pénz szimbólumok. Az arany rög vagy más néven arany csónak a bőséget és a jólétet jelképezi és vonzza be. A régi kínai kultúrában az aranyat ilyen csónakformába öntötték. Az aranyrög nem kifejezetten az anyagi javakat vonzza, hanem az élet bőségét, annak megélését. Ezt pedig segít észrevenni és megteremteni az életünkben.

A hagyományos kínai pénzérme alakjának megvan a maga sajátos szimbolikus jelentése. A kínai felfogás szerint az érmek köralakja az Égre, rajtuk a négyszögletes lyuk a Földre, a lyuk köré rendezett írásjegyek pedig a kultúrára, azaz magára az emberre utalnak. Így tehát a pénzérmék az Ég, a Föld és az ember tökéletes harmóniájának megvalósulását fejezik ki.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!