Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Botswana achát marokkő II.

Koxer-Sárvár Kft.
1.000 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Méret: kb. 3-4 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 9 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.000 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

A botswana achát nevéből is érzékelhetően csak Botswánában található meg az egész világon. Közvetlen kapcsolatban van a tűz őselemmel és a füst energiáival. Kiváló társ tud lenni azok számára, akik a dohányzásról akarnak leszokni. Energiái segítenek csökkenteni a túlagyalást, a rágódást, a húzódó feladatok és a problémák könnyebb megoldását támogatja. Az elfojtott érzéseket, gondolatokat segít a felszínre hozni és felvállalni, használatával könnyebben megérthetjük a minket körülvevő események összefüggéseit. Az agyi működéssel és annak teljesítőképességével összhangban van. Az oxigén felszívódást erősíti, a bőr és a keringési rendszer egyik legjobb gyógyítója.

Az achát egy nagyon erős leföldelő kristály. Tökéletes egyensúlyt teremt érzelmi, fizikai, lelki és intellektuális szinten is. Olyan tiszta erők munkálkodnak benne, melyek egyensúlyba hozzák a jint és a jangot, a pozitív és negatív energiákat, az univerzum minden ellentétes erejét. Tökéletes választás az önelemzéshez és ha szeretnénk belső világunkat jobban és mélyebben megismerni. Érzelmi szinten is kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Segít minden negatív energiát feloldani és azokat pozitívvá alakítani. Spirituálisan képes az egységtudatban való léthez segíteni, megélni a kollektív életet és egy stabil belső fejlődés alapjait biztosítani. Gyógyítja a szem, a gyomor, a méh, a nyirokrendszer és a hasnyálmirigy megbetegedéseit. Alkalmas különböző bőrbetegségek és hajproblémák kezelésére is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!