Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Brahma - Bölcsesség és teremtés - Nag Champa illatos gyertya

CAG
4.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Mérete: 9 x 7 cm

Égési idő: kb. 60 h

Illata: Nag Champa

Energetikai minőségek: bölcsesség, tudatosság, útmutatás, meditáció, elmélyülés, teremtés

Elérhetőség: 4 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
4.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Brahma a hinduizmusban az egyik legfőbb teremtő isten, Ísvara/Visnu első megnyilvánulása. Hagyományosan négy megkoronázott, szakállas fejjel ábrázolják, mindegyik arc a négy véda egyikét szavalja. Maga az ős bölcsesség és a világ élettel való együtt rezgés jelképe. Ő az, akinek segítségével megjelenhet a világban az anyagi lét és megjelenési forma. Nem véletlen, hogy a bölcsességet is hozzá rendelik, hiszen ha valaki nem rendelkezik megfelelő tudással, akkor elképzelhetetlen a jószándékú és igaz teremtés. Brahma segítségével könnyebb lehet a tanulás, az ősi bölcsességek megértése, lecsatornázása, a valós értékek felismerése, a tudatos teremtési folyamatok. A személyes fejlődés mélyebb és összetettebb megértése és sors szerű irányítása.

Kiváló kézműves munkával elkészített prémium minőségű gyertya, melybe 100% tisztaságú eredeti indiai Nag Champa port kevertünk. Majd tradicionális szertartásokkal a gyertyák felajánlásra kerültek magának Brahmának. Égetése során behívja a térbe Brahma istenség bölcsességét, tudását és útmutató erejét. 

A Nag Champa az egyik legközismertebb füstölő illat a világon, ha indiai füstölésre kerül a sor ez az elsődleges illat, ami felrémlik mindenkiben. Fontos megemlíteni, hogy sokan úgy hiszik a Nag Champa egy virág és abból kinyert illatot éreznek, azonban ez egy keverék illat mely 14 növényi kivonatból készül - kurkuma, fehér szantál, vetiver, pézsma, tömjén, pacsuli, guajakfa, rózsa, levendula, geránium, jázmin, ylang-ylang, bazsalikom. Ezen illatos növényi kivonatok tökéletes harmóniában vannak egymással és magas rezgéseket teremtenek. Olyan energiákat hívnak be a térbe, melyek segítségével könnyebb kapcsolatot teremteni az isteni és a felsőbb minőségekkel. Támogatja az intuíció és a látnoki képességek fejlesztését.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!