Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Buddha a Bódhifa alatt motívumos mangófa doboz

POE
6.990 Ft
5.592 Ft
Kedvezmény: 1.398 Ft 20%
Az akció időtartama: 2024. 05. 22. - 2024. 05. 31.
Kattints ide és értékeld termékünk!

Homokrajzolt képpel

Tarot kártya / Ékszerdoboz

Szín: arany, barna

Mérete: 13,5 × 11 × 5 cm

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
6.990 Ft
5.592 Ft
Kedvezmény: 1.398 Ft 20%
Az akció időtartama: 2024. 05. 22. - 2024. 05. 31.

Leírás és Paraméterek

Dekoratív mangófadoboz Buddha a Bódhifa alatt homokrajzával. A képet először az üveg felső burkolatra festik, majd színes homokkal töltik ki. Kiválóan alkalmas ékszerek, tarot kártyák, amulettek, talizmánok, kristályok és különböző értékek tárolására.

Belseje bársonnyal bélelt.

 

Buddha, mint megnevezés nem köthető konkrétan egy személyhez. Így érthetővé válik, hogy a különféle ábrázolások más és más személyeket jelenítenek meg. Buddha nem más, mint annak a tudatossági szintnek a neve, amibe az adott személy eljutott. Tehát Buddhává nem születik, hanem válik az egyén. Legelső Buddha tudati szinttel rendelkező személy Gautama Sziddhartha (i. e. 563 – i. e. 483) volt. Ő alapította meg a ma már a világ egyik legnagyobb vallását, a buddhizmust.

„Az élet fája szerte a világon számtalan legendában megjelenik. Ez a mítoszokban a tudás fája, máshol az égbe vezető út jelképe. Néhol világfa tartja a menny boltozatát, s így a világmindenség tengelye. A buddhizmusban az élet fája a bódhifa, amely alatt ülve Buddha megvilágosodott. Az idő, élet és halál örök körforgása közepette a fa képviseli az állandóságot. A fa Gautama Sziddhártha születésének történetében is megjelenik: egy szálafa ágába kapaszkodva szülte meg gyermekét Májá királyné. Bódhgajában áll egy fügefa, annak az eredeti bódhi-fának az „unokája”, amely alatt a Buddha megvilágosodott. Neve azt jelenti: a megvilágosodás fája. Létezik egy szent fügefa Anuradhapurában, Sri Lankán. Állítólag azon bódhi-fa hajtása, amely alatt ülve a Buddha megvilágosodott. A Srí Mahá Bódhi néven ismert fát i. e. 288-ban ültették és ez a legrégebbi fa a világon, amelynek az elültetési ideje ismert. Mint a születésének, úgy a Buddha halálának történetében is jelen van a szála-fa, mivel a kis Hiranjavatí folyó partján, két virágzó szálafa tövében, észak felé eső fejrésszel és jobb oldalára dőlve feküdt, s készült fel az eltávozásra.”

Forrás: Csörgő Zoltán – A Buddhista szimbólumok világa című könyv

 

A mangófa különleges energetikai tulajdonságai:

- képes távol tartani a negatív rezgéseket

- az angyali minőség könnyen kapcsolódik hozzá

- a kristályok rezgését felerősíti

- a szimbólumok és jelképek erejét megsokszorozza

- segít az érzelmi instabilitás kiegyensúlyozásában

- a térben elhelyezve egyensúlyba hozza az ott lévő energiákat

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!