Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Buddha - Amitabha Belső csend Meditációs gyógynövényes gyertya

CAG
1.790 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Mérete: 6 x 3,5 cm

Égési idő: kb. 3 h

Energetikai minőségek: megnyugvás, elmélyülés, meditáció, elfogadás, relaxáció, oldás, csend

Elérhetőség: 4 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.790 Ft

Leírás és Paraméterek

Amitabha Buddha egyik megnyilvánulási formája, kiterjedése a Buddha tudatállapotnak. Úgy tartják, hogy létének minden pillanatában elmélyülten meditál az emberiség tudatának felszabadításán és megvilágosodásuk elérésén. A belső megnyugvás, a csend és a fény Buddhája. Az esetleges veszteség és halálfélelem ellen kiválóan alkalmas, segít az elfogadásukban és feloldásukban.

Kiváló kézműves munkával elkészített prémium minőségű gyertya, melybe 100% tisztaságú gyógynövény keverékeket tettünk. A gyógynövények az ősi hagyományok előírásai szerint lettek összeállítva. Az így létrejövő keverék segít elcsendesíteni az elmét, a gondolatokat, az esetleges felzaklatott belső világot. Kiválón alkalmas zűrzavaros napok végén a megpihenéshez, képes felerősíteni és elmélyíteni a meditációs gyakorlatok hatását. Nagyon jó hatással van a különböző relaxációs, révülős tevékenységek során és képes az energetikai kezelések alkalmával egy meghitt és oldottabb légkört teremteni. Ezzel együtt az oldási folyamatokat könnyebben beindítja és segít azokat a lehető legkellemesebb módon megélni.

Az elkészült gyertya egy több évszázados buddhista szent gyakorlattal lett felszentelve és Amitabha Buddha kiterjedéséhez hangolva.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!