Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Buddha - Amitabha - dupla mécsestartó oltár

CQ-73 Kft
11.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Szín: sötét parna, pasztel

Méret: 20 x 18 cm

Anyaga: polirezin

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
11.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Szoborszerűen kivitelezet egyedi Buddhás mécsetartó. Nem csak mécsestartó ként, hanem mint dekorációs szobor remekül alkalmazható. A figura maga részletesen kidolgozott. Arany színe miatt a gyertya lángja még szebbnek és fényesebbnek tűnik tőle.  Remek kiegészítője vagy épp fő díszítő eleme lehet bármilyen helyiségnek.

Buddha, mint megnevezés nem köthető konkrétan egy személyhez. Így érthetővé válik, hogy a különféle ábrázolások más és más személyeket jelenítenek meg. Buddha nem más, mint annak a tudatossági szintnek a neve, amibe az adott személy eljutott. Tehát Buddhává nem születik, hanem válik az egyén. Legelső Buddha tudati szinttel rendelkező személy Gautama Sziddhartha (i. e. 563 – i. e. 483) volt. Ő alapította meg a ma már a világ egyik legnagyobb vallását, a buddhizmust.

Amitabha Buddha – Kezét az ölében egymásra fektetve tarja, gyakran gömb, nektár, lótusz vagy aranyröggel van ábrázolva. Fontos, hogy soha nem visel semmilyen ékszert vagy kiegészítőt magán. A belső megnyugvás, csend és fény Buddhája. Az esetleges veszteség és halálfélelem ellen kiválóan alkalmas, segít az elfogadásukban és feldoldásukban.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!