Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Buddha párologtató

DX souvenir KFT.
5.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Szín: fekete

Anyaga: kerámia

Méret: 13 x 13 x 13 cm

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
5.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Egyedi, Buddhát ábrázoló párologtató. Dekoratív kialakításának köszönhetően akár szoborként is használható. Kellemes hangulatot kölcsönözz környezetének.

Maitréja az eljövendő idők Buddhája. Nagyon fontos a kéz és testtatása, az esetleges eszközök melyeket magánál tart, hajviselete. Az eljövendő Buddhát már most nevén lehet nevezni, hiszen Maitréjának fogják hívni. A szent írások szerint majd akkor fog eljönni a földre, amikor már nem fogják ismerni a dharmát, és saját erejéből éri el a Buddha tudatossági szintjét.

 Ábrázolásokon teltebb, pockos jókedvű figuraként van megjelenítve. Ha csak ránézünk, láthatjuk, hogy árad belőle a jólét, a boldogság, az öröm, a szerencse. A hagyományok szerint, ha megsimogatjuk a pocakját vagy a fülét, akkor a szerencsét a saját életünkbe is átvesszük. Érdemes azonban figyelni az egyéb kis részletekre az ábrázolásban. Azok a változatok melyek az égnek tartják a kezüket, vagy az ég felé mutatnak bármilyen szent tárgyat akkor a győzelmet, a sikeres energiák bevonzását és az égieknek való felajánlást jelképezi.

Aranyrög; a gazdagság jelképe

Pénz, pénzsor, pénzkupac; jólét, szerencse

Batyu; egészség

Vándorbot; új lehetőségek, új energiák, változás

Napernyő; egészség

Legyező; új energiák, változás, egészség

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!