Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Buddha - Szerencse, Egészség és Bölcsesség - Maitréja és Sárkány szobor

CK
7.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Szín: vörös

Anyaga: polirezin

Méret: 17 x 13,5 cm

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
7.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Maitréja az eljövendő idők Buddhája. Nagyon fontos a kéz és testtatása, az esetleges eszközök melyeket magánál tart, hajviselete. Az eljövendő Buddhát már most nevén lehet nevezni, hiszen Maitréjának fogják hívni. A szent írások szerint majd akkor fog eljönni a földre, amikor már nem fogják ismerni a dharmát, és saját erejéből éri el a Buddha tudatossági szintjét.

 Ábrázolásokon teltebb, pockos jókedvű figuraként van megjelenítve. Ha csak ránézünk, láthatjuk, hogy árad belőle a jólét, a boldogság, az öröm, a szerencse. A hagyományok szerint, ha megsimogatjuk a pocakját vagy a fülét, akkor a szerencsét a saját életünkbe is átvesszük. Érdemes azonban figyelni az egyéb kis részletekre az ábrázolásban. Azok a változatok melyek az égnek tartják a kezüket, vagy az ég felé mutatnak bármilyen szent tárgyat akkor a győzelmet, a sikeres energiák bevonzását és az égieknek való felajánlást jelképezi.

Aranyrög; a gazdagság jelképe

Pénz, pénzsor, pénzkupac; jólét, szerencse

Batyu; egészség

Vándorbot; új lehetőségek, új energiák, változás

Napernyő; egészség

Legyező; új energiák, változás, egészség

 

A sárkányok már ősidőktől kezdve nagy tiszteletben álló lények. A régi korokban együtt éltek az emberekkel, azonban ahogy az emberiség kezdett távolodni a belső tiszta úttól a sárkányok más misztikus lényekkel együtt másik dimenzióba léptek át.

A japán kultúrában a sárkányok az egyensúlyhoz, a harmóniához és a bölcsességhez kapcsolódnak. Ez egy tisztelt és megbecsült szimbólum a japán kultúrában, mivel az erővel és a hatalommal társul. Annak ellenére, hogy a sárkányok többségében félelmetesen néznek ki, ez nem jelenti azt, hogy gonoszok vagy szörnyetegek. Valójában a sárkányok őrzőként szolgálnak, biztonságban tartják a lelkedet és a szellemedet.

Mindig is az erőt, a bölcsességet, a jóságot, a bátorságot, a hatalmat, a tudatosságot, a kitartást, a misztikusságot, a varázslatot, a magas fokú spiritualizmust szimbolizálják. A keleti tanokban a szerencse és a jólét jelképe, így kifejezetten ajánlott üzletek, éttermek, munkahelyek, otthonok közösségi helyeibe elhelyezni.

Ha bejárati ajtó közelébe akarjuk elhelyezni fontos, hogy lehetőség szerint kintről befelé nézve a jobb oldalra tegyük, ez a sárkány energetikai megfelelő oldala. Illetve fontos, hogy hálószobába csak akkor tegyük, ha szeretnénk dominánsabb yang energiát (férfiasság probléma vagy férfi partner bevonzása) megteremteni.

Amikor egy sárkány szimbólummal meditálsz, akkor egy erős energia csatornát vehetsz igénybe. Mely segíthet meggyógyulni, feloldani nehéz körülményeket és helyzeteket, erőteljesen munkálkodni belső valódon. Fizikailag és lelkileg is erősebbnek fogod érezni magad, hiszen a gyakorlat közben eggyé válsz a sárkány energiáival és megbirkózol a kihívásokkal, és mély meditációban elmélkedhetsz. A sárkányok ősi bölcsessége járja át ilyenkor valódat és segít felismerni az igazi válaszokat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!