Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Buddha - Sziddhartha Áldást hozó Meditációs gyógynövényes gyertya

CAG
1.790 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Mérete: 6 x 3,5 cm

Égési idő: kb. 3 h

Energetikai minőségek: meditáció, felszabadulás, áldás, tiszta megélés, boldogság, belső béke, öröm

Elérhetőség: 4 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.790 Ft

Leírás és Paraméterek

Legelső Buddha tudati szinttel rendelkező személy Gautama Sziddhartha (i. e. 563 – i. e. 483) volt. Ő alapította meg a ma már a világ egyik legnagyobb vallásának számító buddhizmust. Mint legelső, aki elérte a Buddha tudatossági állapotot létének minden pillanatát az emberek lelki felszabadításának szentelte. Képes áldást és megbékélést hozni bárki számára. Az élet teljes és boldog, akarástól és görcsösségtől, félelemtől és belső blokkoktól mentes, szeretetteli megélésre ösztönöz.

Kiváló kézműves munkával elkészített prémium minőségű gyertya, melybe 100% tisztaságú gyógynövény keverékeket tettünk. A gyógynövények az ősi hagyományok előírásai szerint lettek összeállítva. Az így létrejövő keverék, segít elcsendesíteni az elmét, a gondolatokat, az esetleges felzaklatott belső világot. Kiválón alkalmas zűrzavaros napok végén a megpihenéshez, képes felerősíteni és elmélyíteni a meditációs gyakorlatok hatását. Nagyon jó hatással van a különböző relaxációs, révülős tevékenységek során és képes az energetikai kezelések alkalmával egy meghitt és oldottabb légkört teremteni. Ezzel együtt az oldási folyamatokat könnyebben beindítja és segít azokat a lehető legkellemesebb módon megélni.

Az elkészült gyertya egy több évszázados buddhista szent gyakorlattal lett felszentelve és Sziddhartha Buddha kiterjedéséhez hangolva.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!