Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Buddha szobor - Áldás, gazdagság

DS
1.490 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Szín: vöröses barna

Anyaga: műgyanta

Méret: 7 cm

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Maitréja az eljövendő idők Buddhája. Nagyon fontos a kéz és testtartása, az esetleges eszközök melyeket magánál tart, hajviselete. Az eljövendő Buddhát már most nevén lehet nevezni, hiszen Maitréjának fogják hívni. A szent írások szerint majd akkor fog eljönni a földre, amikor már nem fogják ismerni a dharmát, és saját erejéből éri el a Buddha tudatossági szintjét.

 Ábrázolásokon teltebb, pockos jókedvű figuraként van megjelenítve. Ha csak ránézünk, láthatjuk, hogy árad belőle a jólét, a boldogság, az öröm, a szerencse. A hagyományok szerint, ha megsimogatjuk a pocakját vagy a fülét, akkor a szerencsét a saját életünkbe is átvesszük. Érdemes azonban figyelni az egyéb kis részletekre az ábrázolásban. Azok a változatok melyek az égnek tartják a kezüket, vagy az ég felé mutatnak bármilyen szent tárgyat akkor a győzelmet, a sikeres energiák bevonzását és az égieknek való felajánlást jelképezi.

Aranyrög; a gazdagság jelképe

Pénz, pénzsor, pénzkupac; jólét, szerencse

Batyu; egészség

Vándorbot; új lehetőségek, új energiák, változás

Napernyő; egészség

Legyező; új energiák, változás, egészség

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!