Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Ciro Marchetti és Lee Bursten - A képzlet ereje tarot

TBS
11.990 Ft
Menny.:
Kattints ide és értékeld termékünk!

Várható megjelenés 2024. ősze!

Ciro Marchetti és Lee Bursten - A képzlet ereje tarot

144 oldalas kézikönyv +  78 lapos kártyacsomag

Totel Books, ISBN: 9788073706678

Elérhetőség: Beszerzés alatt
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
11.990 Ft
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Ciro Marchetti minden eddigi tarot-készletét felülmúló különleges világba kalauzolja a tarot olvasóit. A KÉPZELET EREJE a legmodernebb technikákat alkalmazva a tradicionális lapok üzenetét közvetíti, ugyanakkor túlmutat a művészi stílusirányzatokon, felöleli mindazt, amit a tarot gazdag örökségének, jelentésének, céljának és funkciójának tekintenek.

A kártyák lapjain pazar, részletgazdag kompozíciók tanúskodnak a művész lenyűgöző képzeletvilágáról, hihetetlenül sokszínű kreatív erejéről. Éppen ezért a lapok sokkal árnyaltabb olvasatokra adnak lehetőséget. Minden egyes ecsetvonás túlmutat a puszta dekorációs célokon, a legapróbb részlet is szándékosan jelenik meg és egyedi jelentést foglal magában. A gazdagon illusztrált, színes könyvben Ciro beavatja a rajongóit művészi munkásságába, inspirációiba.

Az ismert tarot-szakértő, Lee Bursten a 78 kártya részletes értelmezésével, a szimbólumok magyarázatával segíti az elemzéseket, megnevezve minden asztrológiai megfelelést. A kirakási minták és példák teszik teljessé a terjedelmes, gazdagon illusztrált, színes könyvet.
A KÉPZELET EREJE egyedülálló művész-tarot, amely álomszerű utazásra hívja a magyar olvasókat is.

KEZDŐDJÖN HÁT AZ UTAZÁS

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!