Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Citrom kalcit telep - Prémium

IN
3.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: citrom kalcit

Méret: kb. 5-6 cm

Származási hely Marokkó

Az egyes darabok között méretbeli és árnyalatbeli eltérés előfordulhat!

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A kalcit az energia áramlás egyik legfontosabb ásványai közé tartozik, kiválóan növeli és tisztítja azokat. Képes a térből elszívni minden negatív energiát és csak a pozitív rezgéseket hagyja maga körül, a testben pedig felszabadítja az energia letapadásokat. Mivel az aktív ásványok közé sorolandó ezért minden tevékenységet fel gyorsít, legyen az fejlődés, elengedés, növekedés, stb.. Nagy magas tudatossággal rendelkezik, így fokozza a spirituális kapcsolatot a magasabb rendű Énnel, a médiumi képességeket felerősíti és általa könnyebben észre venni az égi üzenetek. A testen kívüli utazások egyik legfontosabb segítője. Fokozza az érzelmi intelligenciát, mert az értelemt közvetlen össze kapcsolja az érzelmekkel. Segít felülemelkedni a lustaságon és a melankólián. Kiváló hatással az elmére, fokozza memóriát, a logikus gondolkodást és a dolgok lényegének megértését, észrevételét. Az érzelmi stresszt feloldja és segít boldogságot érezni. Fizikai szinten jótékonyan hat a csontozatra, az ízületekre, a bélműködésre, a bőrproblémákra, a véralvadásra, a gyulladások leküzdésére, kisgyerekek esetén a növekedést segíti és a fogazat egészség támogatja.

A citrom kalcit közimert sárga vagy arany kalcitként is. A meditációs kövek egyik legerősebb tagjai közé sorolják, elmélyíti és erőteljesebbé teszi a gyakorlatokat. Egyszerre földel és emel fel a magasabb tudatossághoz. Amire már nincs szükségünk az életben, azt a tudatunkra emeli és segít elengedni. Rendszeres használata vagy a vele való munka fokozza magasabb rendű tudatosságot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!