Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Csakra soros vésett szelenit lap

INKA Kft.
4.990 Ft
Menny.:
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: szelenit

Méret: 20 x 4 cm

Elérhetőség: Beszerzés alatt
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
4.990 Ft
Menny.:
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A csakrák testünk energiaközpontja. Itt sűrűsödnek össze a bennünk lévő rezgések. Ahogy alulról felfelé haladunk, úgy emelkednek csakráink szintjei és vezetnek minket a megvilágosodás és a tudatosabb lét felé.  Szervezetünkben 7 fő és több kisebb csakra is található. A fő csakrák kezelésével, energetizálásával egyensúlyban tarthatjuk életünk minden területét.

A szelenit a tiszta tudat és a közvetlen angyali minőséggel való kapcsolat köve. Közvetlenül a személyes fénytesthez kapcsolódik, annak energiáit harmonizálja és a földelésben egyensúlyt teremt. A nyugalom és a türelem köve, elcsendesíti az elmét és a tudatot, segít a meditációkban és a spirituális tevékenységekben. A kő maga ősinek számít, azonban a megújulás energiáival látja el használóját. Védelmi szerepét érdekesen fejti ki, mivel nem elhárítja a problémákat, hanem segít felismerni őket és megérteni miért történnek meg. Ezáltal a védelme inkább a megértésen mintsem a hárításon alapszik. Kiválóan tisztítja a teret fizikai és energetikai szennyeződésektől egyaránt, az aurából képes elvezetni a nem kívánatos rezgéseket, entitásokat. Magában hordozza, mint egy feljegyzésképpen mindazt, ami a világban megtörtént, a személyes fejlődés is visszakövethető és értelmezhető segítségével. Rendszeresen használva erősíti a jövőbelátás képességét. Fizikai szinten segít a gerincoszlop, a kötőanyagok, a csontozat, a fogak, az epilepszia, vérmérgezés okozta problémákon. Kismamáknak szoptatás idején remek társ.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!