Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Csakragyertya 3. csakra - Kicsi

Ár:
590 Ft
Átlagos értékelés: Légy te az első!

3 % tiszta illóolajjal: bergamott, citrom, grapefruit

Égési ideje kb. 16-18 óra

Mérete 4,5 x 4 cm

Pálmaolaj gyertya, pamut kanóccal

Forgalmazó: FloraSense Kft.
Elérhetőség: 4 db raktáron

Leírás és Paraméterek

Gyertya gyújtás

A világ legtöbb hagyományában a gyertyagyújtás egy különleges szertartás, szinte szentséges cselekedet. Leginkább a hála kifejezésének és megnyilvánulásának egy módja. Időtlen idők óta az emberek gyertyát gyújtanak, ha szent helyre lépnek. Talán te is szeretnéd a napodat egy egyszerű rituáléval, gyertyagyújtással, kezdeni vagy befejezni, miközben figyelmedet önmagadra és másokra helyezed.

Kézzel készült, Fair Trade egyenesen Indonéziából

Ezek a sztearin (pálmaolaj) gyertyákat kézzel készítik Indonéziában, fenntartható forrásokat használva. A tanúsított pálmaolaj és tartós csomagolóanyag használatának köszönhetően ezek a gyertyák környezetbarát alternatívát nyújtanak az arra nyitottaknak. Amennyire csak lehetséges, a gyártást kézzel végzik, így biztosítva annyi munkahelyet a helyi emberek számára amennyi lehetséges. A munkaerő 80 % nő. A gyártó cég maga is WFTO (Fair Trade) minősítésű.

A GreenPalm által minősített (www.greenpalm.org) pálmaolaj gyertyák 100%-ban természetesek, tisztán, füst nélkül és cseppmentesen égnek, nem tartalmaznak semmiféle nehézfémet (pl. ólom vagy zink), és paraffint sem.

Huzattól mentes helyen növelhető a gyertya égési ideje. Csak üveg mécsestartóban égessük, megelőzve az olvadt viasz szétfolyását!

Figyelem!

Égő gyertyát sose hagyjunk felügyelet nélkül!

A megolvadt pálmaolaj bőrrel érintkezve égési sérülést okozhat!

Gyermekektől távol tartandó!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!