Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Csikung golyó - ezüst

Fantazsia
5.490 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Krómozott acél golyók selyem borítású dobozban

Mérete: Ø kb 5 cm

Elérhetőség: 7 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
5.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Jia Jing császár volt az, aki a XVI. Században alaposan megvizsgálta a meridián golyók működését. Ami kívülről úgy néz ki, mint egy egyszerű játék, valójában pedig a két fémgolyó forgatása a tenyerében, valójában egy gyógyító hatású technika. A Qi a testünkön átáramló életenergia neve. Azokat a csatornákat, amelyeken keresztül ez az energia áramlik, meridiánoknak nevezzük; ezek kapcsolódnak a test fő szerveihez és érzékeihez. Vannak érintkezési pontok vagy energiaközpontok is a tenyéren, és a kézben lévő meridián golyók elforgatásával stimulálják ezeket a reflexzónákat, és a felszabaduló energia a meridiánokon keresztül a különböző testzónákba kerül. Ily módon a rendellenességek gyógyítása vagy enyhítése érhető el (de ez semmiképpen sem megoldás minden panaszra. Idővel észre fogod venni, hogy a kezek és az ujjak is rugalmasabbak lesznek használata következtében. Rendszeresen változtasd meg a forgásirányt, így új energiát bocsáthatsz ki ezen a természetes módon, kényelmesebben érezheted magad. Általa fokozódik a koncentrációs képesség és a belső erő.

A golyók gyengéd mozgatás hatására is, rezgést hoznak létre. A golyók átmérője 3,5 cm. Egy készletben kettő golyó található, párnázott dobozban, gyönyörű kínai selyemhímzéssel díszítve.

Ezek a krómozott acélgolyók könnyen karbantarthatók. Ha egy ideig nem használjuk a golyókat, úgy kezeljük őket, mint bármilyen más króm felületet: Dörzsöljünk egy kis olajat vagy krómlakkot a golyók felületére száraz ruhával, hogy megakadályozzuk ezzel a rozsdásodást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!