Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Dalmata jáspis marokkő

POE
990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Brazil ásvány

Méret: kb. 3-4 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 5 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

A dalmata jáspis közvetlen a földdel és a természettel áll szoros kapcsolatban, általa tudatosabban élhetünk összhangban ezekkel az ősi és minket tápláló energiákkal. Tudatossá tesz a környezet szennyezéssel kapcsolatban és ösztönöz a föld megóvására. Nagyon jó hatással van a különböző természetes energiamezők, illetve a mesterséges sugárzások hatásai ellen, elvezeti a belőlük áramló túlzott feszültséget. Segítségével mélyebbek és élénkebbé válnak a meditációs gyakorlatok. A test minden szintjén képes megtisztítani  a nem oda való energiáktól és szennyeződésektől. Fizikai szinten segít a méregtelenítésben és salakanyagok elvezetésében. Kiválóan kezeli a bőrproblémákat és az allergiás rohamokat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!