Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Dinnye turmalin - ónix fülbevaló

Hszien Kft.
1.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Méretek: 2,5 cm

Ásványok: dinnye turmalin, ónix

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Egyaránt helyes megnevezés a dinnye vagy görögdinnye turmalin, nevét a rózsaszínes, zöldes, barnás árnyalatiról kapta. A szívcsakra legmagasabb fokú megnyilvánulását hívja elő. Erős és tiszta kapcsolatot alakít ki a magasabb rendű ÉN-nel. A szeretet, a kedvesség, a finomság rezgéseit vonzza be és ezek megélését és áramoltatását serkenti. Megszűntet mindennemű agresszív megnyilvánulást, felismerteti az ezekben lévő negatív és ártalmas energiákat. Elűzi a negatív gondolatokat és látásmódot, teret enged a boldogság virágzásának. Az érzelmi hullámvölgyeket megszünteti és kiegyensúlyozza azokat. A régi kapcsolati mintákat oldja és a baráti kapcsolatokra nagyon erős pozitív hatással bír. Az abszolút szeretet, tisztelet és jóság köve. Fizikai szinten segít az idegrendszer, a paralízis, a sclerosis multiplex, a szív, a csecsemőmirigy, a bőr problémáin.

Ónix kiváló támogató, biztonságot és erőt adó, védelmező kő. Beállítja használóját a magasabb rendű feladatok és energiák örvényébe, a személyes feladatok folyamatába. Képes bepillantást engedi a jövő alakulásába, hogy azon a saját akarat alapján lehessen változtatni. Nem engedi, hogy használóját elnyomja bármilyen külső hatás vagy energia. Erőssé, magabiztossá, határozottá és céltudatossá tesz. Az emlékek megőrzésére kiválóan alkalmas és azokat hosszú évek után is képes elő hozni. A régebbi sebek és fájdalmak gyógyítására is kiváló. Az aggodalmaskodás, félelmek és a túlagyalás kiváló „gyógyszere”. A bölcsesség forrása, megláttatja velünk a dolgok helyes folyamatait és a háttérben húzódó okokat. Képessé tesz az Univerzum gyógyító energiáinak befogadására és azok tudatos felhasználásra. Harmóniában tartja a jin és a jang energiákat. Fizikai szinten segít a fogak, csontok, a csontvelő, vér és vérképzés, lábak, az esetleges daganatos megbetegedések esetén. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!