Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Doreen Virtue - Angyal öröknaptár

Ár:
6.990 Ft
Átlagos értékelés: Légy te az első!

Doreen Virtue - Angyal öröknaptár

Édesvíz Kiadó, 2016

ISBN: 9789635277035

Forgalmazó: Édesvíz Kiadó
Elérhetőség: Beszerzés alatt
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Doreen Virtue - Angyal öröknaptár

Édesvíz Kiadó, 2016

ISBN: 9789635277035

Szállítási idő: 2-5 munkanap

 

Ebben az évről évre használható, asztali öröknaptárban Doreen Virtue minden napra kínál neked egy szeretettel és gyógyító energiával teli angyali üzenetet, amelyek megszépítik napjaidat és átsegítenek bármilyen stresszes helyzeten.

Ne foszd meg magad ettől! Az angyalfestményekhez tartozó 365 angyali üzenet, örök asztali dísz lehet otthonodban vagy irodádban, és inspiráló ajándékként szolgálhat ismerőseidnek.

A szabad akarat törvénye értelmében az angyalok csak akkor segíthetnek neked, ha kéred, ha erre külön engedélyt adsz - ha felhatalmazod őket. Sok ember egészen elfeledkezett arról, hogy segítségért fordulhatunk az angyalokhoz. Azért hoztam létre ezt a naptárt, hogy nap mint nap emlékeztesselek rá: ha hozzájuk fordulsz, az angyalok mindenben a rendelkezésedre állnak.

Az üzenetek mindegyike egyenesen az angyaloktól érkezett, így a többes szám első személyű mondanivalónál vedd észbe, hogy az angyalok személyesen hozzád beszélnek. Céljuk az, hogy szeretettel, biztonsággal töltsék meg az életedet, és tanácsokkal lássanak el. Imádkozom, hogy ez a naptár minél több áldást, csodát és örömöt vigyen mindennapjaidba.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!