Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Dumortierit marokkő - csepp csiszolat

Ár:
1.200 Ft
Átlagos értékelés: Légy te az első!

Dobcsiszolt marokkő

Méret: 2,5-3 cm kb., 10-15g

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 7 db raktáron

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

A dumortierit a szellemi vezetők és angyali segítők tökéletes csatornáját képviseli, emellett karmikus kő. Felébreszti az előző életek bölcsességét és segít azt beépíteni a mindennapokba. Feltárja a karmikus folyamatokat, az ok-okozati kapcsolatokat. Feloldja a már nem hasznos vagy felelőtlenül köttetett kötelékeket. Minden szinten támogatja a karma tudatos megélését és ledolgozását. Türelmet, megértést, bátorságot, kitartást ad a feladatokkal, másokkal és önmagunkkal szemben is. Megnyugtatja és csillapítja az elmét, segít elvezetni a feszültséget és a stresszt. Rendet teremt a káoszban és a zűrzavaros időkben. Összeszedetté, fegyelmezetté és tudatossá tesz az élet minden területén. Fizikai szinten segít a sorvadásos betegségek, a napégés, az epilepszia, a fejfájás, a hányinger, a görcsök, a hasmenés, remegés estén. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!