Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Dumortierit marokkő - csepp csiszolat

INKA Kft.
1.200 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Kézzel csiszolt marokkő

Méret: kb. 2,5-3 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.200 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, kézi csiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

A dumortierit a szellemi vezetők és angyali segítők tökéletes csatornáját képviseli, emellett karmikus kő. Felébreszti az előző életek bölcsességét és segít azt beépíteni a mindennapokba. Feltárja a karmikus folyamatokat, az ok-okozati kapcsolatokat. Feloldja a már nem hasznos vagy felelőtlenül köttetett kötelékeket. Minden szinten támogatja a karma tudatos megélését és ledolgozását. Türelmet, megértést, bátorságot, kitartást ad a feladatokkal, másokkal és önmagunkkal szemben is. Megnyugtatja és csillapítja az elmét, segít elvezetni a feszültséget és a stresszt. Rendet teremt a káoszban és a zűrzavaros időkben. Összeszedetté, fegyelmezetté és tudatossá tesz az élet minden területén. Fizikai szinten segít a sorvadásos betegségek, a napégés, az epilepszia, a fejfájás, a hányinger, a görcsök, a hasmenés, remegés estén. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!