Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Egyensúly talizmán

Hszien Kft.
1.390 Ft
(2)

Ásványok: ametiszt

A csomag tartalmaz egy feng-shui kristályt

Szimbólum: Buddha

Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.390 Ft

Leírás és Paraméterek

Mindennapjaink során sok különböző hatás ér minket, melyek befolyásolni tudják érzéseinket, hangulatunkat, életünket. Ezen talizmán úgy lett kialakítva, hogy segítséget nyújt a belső egyensúlyunk megtalálásában és annak állandó fenntartásában. 

Ametiszt az erős védőkövek közé tartózó, spirituális rezgésszint emelő kristály. Elsődleges védő kő a különböző asztrális támadások ellen, képes a negatív energiákat szeretetté változtatni. Erős nyugtató, blokkoldó, stressz űző, békét hozó kristály. A gyógyító képességeket felerősíti, fejleszti a spirituális képességeket. A harmadik szem fejlesztésének egyik legjobb társa, meditációs gyakorlatokat pedig rendkívül elmélyíti és felerősíti. Segít abban, hogy összeszedettebbek, kreatívabbak, kiegyensúlyozottabbak legyünk, a döntéseket pedig tudatosabban és könnyebben meghozzuk. A túlagyaláson, túlaggódáson, az agyi túlműködésen és a hiperaktivitáson is képes segíteni. Fizikai szinten segít a hormonháztartásban és az anyagcsere problémákban. Segít a fizikai és lelki tisztulásban, az immunrendszert pedig erősíti. Alkalmazható még bőrbetegségek, enzimhiány, emésztési probléma, agyi betegségek, sejti és DNS problémák kezelésében. Fájdalomcsillapító hatása kiváló. 

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2018. 09. 18.
Valódi csoda!
|
2018. 06. 10.
Nagyon kiegyensúlyozott vagyok, mióta magamnál hordóm a táskámban. Nem átverés valódi hatása van! Aki tudja szerezzen be egy ilyet.