Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Elefánt híd - tört arany

ES
5.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Szín: tört arany

Anyaga: polirezin

Méret: 28 cm

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
Szín
5.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Az elefánt egy nagyon elterjedt és széles körben ismert szimbólum. Fő tulajdonságai a siker, az erő, a bölcsesség, a függetlenség, a hatalom, a tudás, a termékenység, a nyugalom, az egészség és hosszú élet. Ezeket a csodálatos és segítő energiákat segít bevonzani a szimbólum birtokosának életébe. Az elefánt ormánya szokott még fejtörést okozni, hogy a felfele vagy a lefelé álló hozz nagyobb jólétet, igazából mind a kettő megteremti. Ami a különbség, hogy ameddig a lefele álló ormánnyal rendelkező inkább az egyénen belül, a lelkében és személyében teremti meg ezt az összhangot, addig a felfele álló ormányú a mindenki számára látható külvilági életében.

Ez mellett fontos, hogy az abszolút sikeres energia bevonzását a Feng Shui 7 elefánthoz köti. Úgy tartják, hogy aki rendelkezik, 7 elefánt jelképpel legalább azok megteremtheti az általuk közvetített jólétlett. Nem kell, hogy a szimbólumok egyformák legyenek, azonban ajánlott, hogy legalább egyet ajándékba kapjunk.

Az elefánthíd egyesíti a jótékony energiákat és egy elefánt agyaron átkelő 7 elefántot ábrázol. Ezzel megteremti az teljes jólét energia beáramlását az életünkbe.

Az elefánt jelképek elhelyezésének módjai.

  • Ajtó vagy ablak előtt úgy kell elhelyezni, hogy az ormány befelé nézzen, ezzel beinvitálja a szerencsét a házba. Ha az ormány kifele néz, abban az esetben a balszerencsét tartjuk magunktól távol.
  • A párban tartott elefántok a párkapcsolati energiákat erősítik. A legjobb ha az ormányuk össze érnek és a hálószobában tartjuk őket.
  • A ház közösségi terében elhelyezett elefántok melyek szorosan egymás mögött vannak vagy egymás mellet, úgy hogy összeérnek, a szoros bensőséges kapcsolatot segíti, ez leehet családi, szülő-gyermek, baráti, de akár munkahelyen is segíthet.
  • A közvetlen a hálószobaágy mellé a bejárati ajtóhoz közel elhelyezett elefántpár a termékenységet segíti elő.
  • Ha a tudatosodást vagy a fejlődést szeretnék a munkahelyen, tanulásban, akkor olyan elefántot kell választani melynek az ormánya lefele áll, vagy az érinti felfelé állva a homlokát. Érdemes ezt a munkaasztalon, tanuló hely közelében elhelyezni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!