Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Élet virága függődísz / szélforgó kristályokkal

Ár:
8.990 Ft
Átlagos értékelés: Légy te az első!

Az Élet virága szimbólum igazán harmonikus és vibráló teret varázsol körénk

Mérete: 15 cm Ø

Forgalmazó: FloraSense Kft.
Elérhetőség: Egyéni rendelés alapján
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Lenyűgöző három dimenziós világot teremt ez a függő dísz, elvarázsolva  és hatása alá kerítve minket. Bármely térben hamar kifejti energetizáló hatását azáltal, hogy mozgósítja a megragadt, stagnáló energiákat és újra lendületbe, mozgásba hozza azokat. Mindenkit, aki rápillant elbűvöl, és észrevétlenül visszahúz minket saját középpontunkba.

Minőségi anyagának és kiképzésének köszönhetően lakásunkban és külső tereinkben is bátran elhelyezhetjük ezeket az energetizáló és szemet gyönyörködtető szélforgókat.

Az ÉLET VIRÁGA szimbólum ősidők óta a legtöbb kultúrában különleges tiszteletnek örvend, sok helyen szentként tisztelik. Azt tartják róla, hogy az erők harmonizálásának, illetve harmóniába kerülésének, a NAGY EGÉSZ-szel – ISTEN-nel- SZELLEM-mel való egyesülésnek a jelképe és útja.

A kínálatunkban megtalálható Élet virága termékek mind abban segítenek, hogy ezt az energiát az életed minden területén meg tudd tapasztalni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!